Σε σοκ η Κατερίνα Λέχου για τις αγωγές του Κιμούλη - «Σήμερα το πρωί το έμαθα...»

Οι δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητο!

Η Κατερίνα Λέχου μέσα από το αυτοκίνητο της έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας 28/2 στην κάμερα του Πρωινού. Η ηθοποιός αν και βιαστική μίλησε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι την ενημέρωσαν πως ο Κιμούλης έχει προβεί σε αγωγή τεραστίων ποσών, σε όσους τον κατήγγειλαν για άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας.

Η ηθοποιός ξαφνιασμένη με τα νέα, τα οποία και την αφορούν άμεσα μιας και αποτελεί καταγγέλλουσα δήλωσε πως θα αποφασίσει πως θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, αφού ήταν απορροφημένη στην πρεμιέρα που έκανε το βράδυ της Κυριακής 27/2.

Expand player

Oι δηλώσεις Κατερίνας Λέχου στο Πρωινό

«Σήμερα το πρωί το έμαθα, δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Ήμουν σε κατάσταση προβών και πρεμιέρας. Δεν αισθάνομαι τίποτα προς το παρόν. Δεν έχω να σας πω κάτι γιατί ενημερώθηκα σήμερα το πρωί. Είχα πρεμιέρα χθες το βράδυ», ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την καταγγελία κατά του Κιμούλη

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε συνέντευξη στο Gala και στην Αναστασία Κούκα ;όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και γενικότερα στην σωματική κακοποίηση. Η ηθοποιός με θάρρος είχε μιλήσει για την δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία την είχε φέρει αντιμέτωπη με πολύ άσχημες καταστάσεις.

Η ηθοποιός μπορεί και εκείνη να έκανε ανοιχτά το metoo της, ωστόσο επιθυμεί να κρατάει προσωπικά ζητήματα εκτός του δημοσίου λόγου, καθώς αναφέρει ότι και να είχε κάποια βίαιη σχέση δε θα το έλεγε.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη δημοσιοποίηση των πρώτων καταγγελιών του ελληνικού Me Too. Ήσασταν και εσείς μία από τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν για την ανάρμοστη συμπεριφορά που δέχθηκαν στον επαγγελματικό τους χώρο. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το ουσιαστικό αποτύπωμα που άφησε αυτό το κίνημα;

«Όσο υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη γη, θα υπάρχουν και παρεκκλίσεις. Έχουμε περάσει όμως σε μια εποχή που οι άνθρωποι δεν φοβούνται πλέον να μιλήσουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ως προς το δικό μου προσωπικό κομμάτι, το σκέφτηκα πολύ τότε κι ένιωσα μέσα μου ότι έπρεπε να μιλήσω, πως οφείλω να μιλήσω.

Όχι στον εαυτό μου, γιατί τον εαυτό μου τον είχα φροντίσει μετά από όλα αυτά αλλά στη συνολικότερη ανάγκη που υπήρχε για να εξελιχθούν τα πράγματα προς το καλύτερο.

Εάν πέφτατε θύμα μιας αντίστοιχης ανάρμοστης συμπεριφοράς στην προσωπική σας ζωής, πως θα το αντιμετωπίζατε;

Το να έχεις επιλέξει μια λάθος σχέση στη ζωή σου θεωρώ πως είναι προσωπική υπόθεση που πρέπει να λύσεις εσύ ο ίδιος. ψ, για αυτό και δεν θα μιλούσα δημόσια για αυτό. Πορεύομαι στη ζωή μου θεωρώντας ως γεγονός ότι είναι συνυπεύθυνη για πράγματα που μου συμβαίνουν. Δεν μου αρέσει να αποποιούμαι τις ευθύνες μου. Τώρα, αν το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί είναι μικρό ή μεγάλο, δεν το ζυγίζω. Άρα αυτό που προσπαθώ είναι να λύσω το κομμάτι που με αφορά.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αφοπλιστική απάντηση της Ζέτας Δούκα στην αγωγή του Κιμούλη: «Επιμένουμε κατηγορηματικά σε όσα..»

Δώρα Χρυσικού: Η απάντηση της στην αγωγή του Κιμούλη - «Δεν αλλάζουμε κάτι από αυτά που...»