Σούσουρο στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη - Δείχνει για πρώτη φορά την...

Το βίντεο του στο Tik Tok

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γνωστός Instagrammer και Youtuber, μοιράστηκε με το κοινό του στα social media την φωτογραφία της αστυνομικής του ταυτότητας, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Εξαιτίας των σχολίων του για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχασε χιλιάδες followers, αλλά κατάφερε να αντιστρέψει τις απόψεις και διατηρεί τον ίδιο αστείο χαρακτήρα του. Ακόμη και με την γυναίκα του και τον μικρό του γιο δεν φοβάται να τσαλακωθεί και γι΄αυτό συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο. Είναι ένα παιδί που καταλαβαίνει τους νέους και πολλοί ταυτίζονται μαζί του, καθώς δεν είναι υπεροπτικός και η ζωή του το φανερώνει. Σπούδασε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, από όπου αποφοίτησε το 2014 και μάλλον όσα έμαθε τα χρησιμοποιεί πολύ σωστά. Τα βίντεό του με συνεντεύξεις διασήμων έχουν εκατομμύρια views.

Expand player

Στη φωτογραφία είναι πολύ μικρός σε ηλικία και μάλλον, ούτε αυτός, όπως όλοι μας, δεν είναι ιδιαίτερα περήφανος γι΄αυτή τη λήψη.

Η αστυνομική ταυτότητα του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του - Φωτογραφίες

Αρκετά φαίνεται πως έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μετά το #Cancel_Kopsialis, που έχει γίνει trending στο Twitter. Ο γνωστός Influencer και YouTuber, κατηγορήθηκε ότι συγκαλύπτει τους υπεύθυνους για τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, με εκείνον να ξεκαθαρίζει ότι το όνομά του έχει μπλεχτεί άδικα στην όλη υπόθεση.

Μπορεί ο Αλέξανδρος Κοψιάλης να αποσύρθηκε από την συνεργασία του με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο που αφορούσε τον διαγωνισμό για ένα ακίνητο αξίας 100.000 ευρώ στο Instagram, η σύντροφός του, όμως, Σοφία Φυρού, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι μαζί, τον στήριξε δημόσια.

Η Σοφία, στην οποία ο Influencer έχει κάνει πρόταση γάμου, είναι καλλονή, με ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα και τραβάει τα βλέμματα με κάθε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημα νέα για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη λίγο μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

«Influencer από τα Lidl» - Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος "πετσόκοψε" τον Αλέξανδρο Κοψιάλη