Άσχημα νέα για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη λίγο μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη λίγο μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες κυρίως λόγω του σάλου που έγινε γύρω από το όνομά του με τις αναρτήσεις του για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ο ίδιος να ζήτησε τη δική του συγγνώμη, ή μάλλον να έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, ωστόσο οι συνέπειες αυτής της κατάστασης συνεχίζουν να τον ακολουθούν.

Τι συνέβη με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη;

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν πρόκειται να εμφανιστεί στα backstage του X-Factor, όπως είχε ακουστεί αρχικά. Ο ρόλος του θα ήταν αντίστοιχος με αυτόν που είχε η Λάουρα Νάργες και στη συνέχεια η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο The Voice.

Ήδη οι ιθύνοντες του Mega έχουν ξεκινήσει και ψάχνουν ένα άλλο πρόσωπο για να μπει στη θέση του, καθώς δε θέλουν να επηρεαστεί το νέο τους show από το κακό κλίμα που υπήρχε στο Twitter με τον γνωστό Instagrammer.

Ποιοι θα μπουν στην κριτική επιτροπή του X-Factor

Το αγαπημένο μουσικό show ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει και έτσι, οι φήμες για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κριτική επιτροπή έχουν ήδη αρχίσει να οργιάζουν.

Ως προς τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο talent show, αυτά έχουν κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό, με τους Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Μιχάλη Stavento, όπως έγινε γνωστό και το πρωί της Τρίτης (1/2) από την εκπομπή Mega Καλημέρα, να έχουν καπαρώσει τις 3 θέσεις, ενώ για τον 4ο κριτή συζητιέται ο Στέλιος Ρόκκος και ο Φοίβος, o οποίος δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία στη θέση του κριτή στο House of Fame πέρυσι.