Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε ρόλο παρουσιαστή; - Που αναμένεται να τον δούμε;

Δείτε αναλυτικά

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης σε ρόλο παρουσιαστή; - Που αναμένεται να τον δούμε;
News 16.01.2022 20:04
Από Ίρις Βίλα

Στην σημερινή εκπομπή του «Καλύτερα δε γίνεται» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, έγινε γνωστή η είδηση πως παρόλο που το X-Factor βρίσκεται ακόμη στον αέρα καθώς η κριτική επιτροπή έχει διαμορφωθεί ακόμη, ωστόσο ένα πρόσωπο - έκπληξη έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εκπομπή του ALPHA, η παραγωγή του MEGA θέλει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη ως παρουσιαστή στα backstage. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο ήταν προγραμματισμένο ένα γύρισμα για το σόου αλλά ακυρώθηκε καθώς ελλείψει των βασικών συντελεστών σε επιτροπή και παρουσίαση. Να τονίσουμε πως στον αέρα είναι και το πρώτο τρέιλερ.

Οι πληροφορίες για το X-Factor

X-Factor: Κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές "έκλεισαν" για την κριτική επιτροπή

Το «X-Factor» αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Το μεγάλο κανάλι, κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία προκειμένου να αναδείξει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και τα ονόματα με τα οποία "έκλεισε" για την κρητική επιτροπή είναι «βόμβα».

Πρόκειται για κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια που για πολλούς είναι είδωλο, αλλά και για έναν λαϊκό καλλιτέχνη που είναι από τους πρώτους στο είδος της μουσικής του.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» δύο πολύ μεγάλα ονόματα είναι οι πρώτες τραγουδιστές που έκλεισαν για την κριτική επιτροπή του show. Πρόκειται για την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Δείτε και ποια αναμένεται να είναι η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ! Για βιασμό κατηγορείται παίκτης που συμμετείχε στο X-factor!

X - Factor: "Παραλήρημα" με την ερμηνεία των κριτών! Ξεσηκώθηκε όλο το στούντιο!

Share