X-Factor: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ - Αυτό είναι το έπαθλο του νικητή

Η αλλαγή που θα δούμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ - Αυτό είναι το έπαθλο του νικητή

Στο MEGA έρχεται το «X-Factor», το μουσικό talent show που αποτελεί παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο, με μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών, θεαματικές ερμηνείες, καταξιωμένους κριτές αλλά και χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σπάει το φράγμα των 100.000 ευρώ (διαβάστε εδώ και την επίσημη αναοίνωση του σταθμού).

Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο πρώτος νικητής του «X Factor» θα κερδίσει το υψηλότατο χρηματικό έπαθλο που αγγίζει τα 150.000 ευρώ ενώ θα υπογράψει κι ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο και για τον δεύτερο νικητή, το οποίο ανέρχεται στα 50.000 ευρώ!

Το πρώτο trailer για το φετινό X-Factor

Κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές "έκλεισαν" για την κριτική επιτροπή

Το «X-Factor» αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega. Το μεγάλο κανάλι, κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία προκειμένου να αναδείξει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και τα ονόματα με τα οποία "έκλεισε" για την κρητική επιτροπή είναι «βόμβα».

Πρόκειται για κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια που για πολλούς είναι είδωλο, αλλά και για έναν λαϊκό καλλιτέχνη που είναι από τους πρώτους στο είδος της μουσικής του.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» δύο πολύ μεγάλα ονόματα είναι οι πρώτες τραγουδιστές που έκλεισαν για την κριτική επιτροπή του show. Πρόκειται για την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Δείτε και ποια αναμένεται να είναι η παρουσιάστρια.