Επανασύνδεση για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Κωνσταντίνο Κυριάκου; - Οι αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε αναλυτικά

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, ωστόσο η ίδια αποφάσισε λίγο αργότερα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μοντέλων. Από τότε η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές ή επαγγελματικές της φωτογραφήσεις.

Από την άλλη, η ίδια έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή τον τελευταίο καιρό καθώς σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους μαζί με τον πρώην σύντροφό της Κωνσταντίνο. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πολλά για τους δυο μιας και τους θέλουν ξανά σε σχέση, ωστόσο η ίδια είχε βγει και το είχε διαψεύσει δημόσια.

Expand player

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε μαζί στην Γλυφάδα όπου φάνηκαν να απολαμβάνουν την βόλτα τους αρκετά χαμογελαστοί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Κωνσταντίνο Κυριακού

Ολόκληρο "παλάτι" το σπίτι της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Η ίδια ήταν αδιαμφισβήτητα από τις παίκτριες που ξεχώρισαν τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα της. Ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει αρκετά ψηλά στο ριάλιτι μόδας καθώς λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί οικειοθελώς.

Βέβαια, αυτό δεν την σταμάτησε από το να αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές της καθώς πλέον έχει χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς είναι αρκετά ενεργή. Μάλιστα, στην ίδια αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγάλει insta story μέσα από το εξωπραγματικό σπίτι της καθώς είναι αρκετά μοντέρνο ενώ φαίνεται πως είναι αρκετά καινούργιου αφού κυριαρχούν άσπροι τόνοι σε συνδυασμό με σκούρο γκρι. Από την άλλη, πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε για τον πρώην σύντροφό της, δείτε εδώ τι συνέβη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη

Σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο Γιώργος Λιβάνης; Η απάντηση του στην κάμερα του MEGA