Σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο Γιώργος Λιβάνης; Η απάντηση του στην κάμερα του MEGA

Τι συμβαίνει με την πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο Γιώργος Λιβάνης; Η απάντηση του στην κάμερα του MEGA

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 31/1 ο Γιώργος Λιβάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Η απάντηση του Λιβάνη για την φημολογούμενη σχέση του με την Γαρυφαλιά

«Το να πάρεις μέρος σε ένα talent show είναι καλό και μπορείς να πας και πιο μακριά απ’ ότι έφτασα εγώ τότε. Κάθε χρόνο βγαίνουν πολλά παιδιά από talent shows και κάνουν και λαμπρές πορείες.

Το εργασιακό bullying είναι κάτι που συμβαίνει πολλές φορές. Ίσως ένιωθα κάτι τέτοιο από πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Πάντα με ενδιέφερε να σέβομαι τον από πάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές και κάποιες τρικλοποδιές να μου έβαζαν, δεν με πείραζε. Δέχομαι φλερτ από θαυμάστριες, είναι φυσιολογικό. Έχει τύχει να συνομιλήσω με κοπέλα που μου έχει στείλει μήνυμα, αλλά το κάνω πάντοτε με σεβασμό. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τολμηρή φωτογραφία!».

Για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό που συνέβη, ήταν κάτι που πέρασε και δεν ακούμπησε. Στα προσωπικά μου είμαι καλά αυτή την περίοδο».

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Λιβάνη

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες η είδηση ο Γιώργος Λιβάνης ξεπέρασε την Μαριαλένα και έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του. Οι πληροφορίες τον θέλουν ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την πρώην παίκτρια του GNTM, όμως το πρωί της Κυριακής 30/1, το μοντέλο διέψευσε τις φήμες αυτές δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ξέρω σήμερα ξύπνησα μου μία άλλη διάθεση! Άνοιξα το κινητό μου και μου είχαν στείλει φίλοι μου κάποια δημοσιεύματα. Μόλις έμαθα ότι έχω σχέση και είμαι ερωτευμένη. Εγώ κάθε μήνα γιατί έχω με άλλον σχέση, εν τω μεταξύ; Είμαι μόνη μου και ωραία και δεν έχω σχέση με κανέναν τραγουδιστή», είπε η Γαρυφαλιά Καληφώνη.