Ποια Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Πρώην παίκτρια του GNTM η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη

Η καρμική τους συνάντηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποια Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Πρώην παίκτρια του GNTM η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη

Μπορεί πέρσι τέτοια εποχή ο Γιώργος Λιβάνης να σχολιαζόταν από όλες τις εκπομπές λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το "κέρατο" που έγραφαν πολλοί πως έτρωγε αφού είχε έρθει πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφος της Σάκη Κατσούλη μέσα στο Survivor, ωστόσο πλέον ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει στη ζωή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, βρίσκεται σε σχέση με μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και είχε τραβήξει πολλά βλέμματα.

Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη

Όπως λοιπόν αναφέρει το δημοσίευμα είναι in love με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με την οποία είχαν καρμική συνάντηση στα μέσα Δεκεμβρίου για τις ανάγκες του νέου τραγουδιού του Γιώργου Λιβάνη, «Όσα έχω ζήσει» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Από τότε οι δυο τους κάνουν στενή παρέα και όσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για έναν έρωτα που δε μπορεί να κρυφτεί.

Πότε χώρισε η Καληφώνη και τα έφτιαξε με τον Λιβάνη;

Τα τελευταία χρόνια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM βρίσκεται σε σχέση με τον μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριακού. Ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση τους περνάει κρίση.

Οι δυο τους έκαναν αρκετά συχνά κοινές εμφανίσεις και δεν έκρυβαν λεπτό τον έρωτα τους. Τον τελευταίο όμως καιρό ο Κωνσταντίνος απουσιάζει από τα social media της Γαρυφαλιάς, με τους followers να την ρωτούν τι έχει συμβεί.

Για αυτό λοιπόν η ίδια σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε απάντησε: «Το ρωτάτε συνέχεια! Ισχύει δεν ισχύει δεν θα το έλεγα ποτέ στα social. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ μόνο να σας δείξω αυτό που ετοιμάζω και είμαι τέρμα χαρούμενη. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» ενώ σε άλλη ερώτηση είπε: «Είμαι καλά! Είναι δημιουργική περίοδος για μένα, έχουν αλλάξει πολλά και προσπαθώ να τα διαχειριστώ».

GNTM χώρισε η Γαρυφαλιά Καληφώνη