Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη

H ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες η είδηση ο Γιώργος Λιβάνης ξεπέρασε την Μαριαλένα και έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή του. Οι πληροφορίες τον θέλουν ζευγάρι με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την πρώην παίκτρια του GNTM, όμως το πρωί της Κυριακής 30/1, το μοντέλο διέψευσε τις φήμες αυτές δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Λιβάνη

«Δεν ξέρω σήμερα ξύπνησα μου μία άλλη διάθεση! Άνοιξα το κινητό μου και μου είχαν στείλει φίλοι μου κάποια δημοσιεύματα. Μόλις έμαθα ότι έχω σχέση και είμαι ερωτευμένη. Εγώ κάθε μήνα γιατί έχω με άλλον σχέση, εν τω μεταξύ; Είμαι μόνη μου και ωραία και δεν έχω σχέση με κανέναν τραγουδιστή», είπε η Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Η ανακοίνωση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον χωρισμό της

Με μία δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η Κυριακή (12/12) μιας και έγινε γνωστός ο χωρισμός ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz. Η ανακοίνωση έγινε με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και 4 χρόνια, και έδειχναν να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι ενώ μία εποχή είχαν φουντώσει οι φήμες που τους ήθελαν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, κάτι που βέβαια δεν ήταν αλήθεια.

Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Κωνσταντίνου Κυριάκου. Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Κωνσταντίνος Κυριάκου χωρισμός

Η ίδια δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες αλλά αρκέστηκε στο να παραδεχτεί απλά ότι έχει χωρίσει. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για τον χωρισμό τους ωστόσο σήμερα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη χωρισμός