GNTM: Έγκυος η Γαρυφαλλιά Καληφώνη;

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Έγκυος η Γαρυφαλλιά Καληφώνη;

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η 24χρονη καλλονή που έκανε τον κόσμο να παραμιλά με την ομορφιά και το σώμα της, μπορεί να έφυγε σχετικά νωρίς από το ριάλιτι μόδας, όμως συνέχιζε να σχολιάζεται θετικά από όλους.

Ωστόσο, αρκετές φήμες την θέλουν να είναι έγκυος μιας και εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη σχέση. Η ίδια λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να διαψεύσει τελικά όλα αυτά που ακούγονται.

Η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται το.. πριν και το μετά της καραντίνας, ενθαρρύνοντας όλες τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους όπως είναι.

«Ξέρω ότι οι περισσότεροι με ρωτάτε με αγάπη αν είμαι έγκυος! Όχι δεν είμαι. Εμένα οι πολλές οι καραντίνες το μόνο που μου άφησαν είναι κάποια κιλά, και; Να αγαπάτε το σώμα σας όπως και την ψυχή σας, και να θυμάστε οτι το σώμα μας είναι απλά η βιτρίνα». Μπορεί η Γαρυφαλιά να βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση, όμως μια άλλη πρώην παίκτρια του GNTM ανακοίνωσε χθες τον χωρισμό της!

Έγκυος η Γαρυφαλιά Καληφώνη;

Η Γαρυφαλλιά χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της στο Κολωνάκι

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly, εντόπισε και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι, στο Κολωνάκι, όπου περπατούσαν κι εκείνος την είχε αγκαλιάσει τρυφερά!

O λόγος για την Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη και τον Κωνσταντίνο Κυριακού, οι οποίοι δεν παύουν να μας δείχνουν πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι μαζί. Αντιθέτως, συμπαίκτρια της Γαρυφαλλιάς δεν δηλώνει και τόσο ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό της!

Την Γαρυφαλλιά την μάθαμε για πρώτη φορά στο περσινό GNTM και ήταν αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί.

Γαρυφαλιά και Κωνσταντίνος

Καλλιφώνη και Κυριακού