GNTM: Χώρισε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη; Η ανάρτηση όλο νόημα

Σύννεφα στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM: Χώρισε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη; Η ανάρτηση όλο νόημα

Τα τελευταία χρόνια η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM βρίσκεται σε σχέση με τον μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριακού. Ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση τους περνάει κρίση.

Οι δυο τους έκαναν αρκετά συχνά κοινές εμφανίσεις και δεν έκρυβαν λεπτό τον έρωτα τους. Τον τελευταίο όμως καιρό ο Κωνσταντίνος απουσιάζει από τα social media της Γαρυφαλιάς, με τους followers να την ρωτούν τι έχει συμβεί.

Για αυτό λοιπόν η ίδια σε ένα πρόσφατο Q&A που έκανε απάντησε: «Το ρωτάτε συνέχεια! Ισχύει δεν ισχύει δεν θα το έλεγα ποτέ στα social. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ μόνο να σας δείξω αυτό που ετοιμάζω και είμαι τέρμα χαρούμενη. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία» ενώ σε άλλη ερώτηση είπε: «Είμαι καλά! Είναι δημιουργική περίοδος για μένα, έχουν αλλάξει πολλά και προσπαθώ να τα διαχειριστώ».

GNTM χώρισε η Γαρυφαλιά Καληφώνη

Οι τελευταίες δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς για το GNTM

Για την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM μίλησε η πρώην παίκτρια, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σε μια διαδικτυακή εκπομπή.

Το νεαρό μοντέλο που φημολογούνταν ότι ήταν έγκυος, αναφέρθηκε στους τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας, όχι όμως με τα καλύτερα λόγια.

«Από πριν είχε ξεκινήσει μια κόντρα με την Εύη Ιωαννίδου. Μπήκα πολύ αθώα στο παιχνίδι αλλά μετά άρχισα να πιάνω πολλά. Αποχώρησα γιατί έγινε αυτό με το μοντέλο και με είχαν βάλει με την Εύη Ιωαννίδου να το κάνουμε γιατί ήξεραν ότι υπάρχει κόντρα. Αλλά είχαν βγει κάποια κλικ που το χέρι του αγοριού είχε πάει πολύ χαμηλά.

Είπα στην παραγωγή ότι δεν θέλω να βγει αυτή η φωτογραφία αλλά αυτοί έβαλαν αυτό το κλικ κι όταν έφτασα μπροστά στους κριτές, είπα ότι φεύγω.

Ναι άρεσα στην Βίκυ Καγιά. Σκληρή και ψυχρή γυναίκα αλλά πολύ καλός άνθρωπος, την είχαμε σαν την μαμά μας. Τον Άγγελο Μπράτη δεν τον συμπαθούσα, ήταν αδιάφορος. Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν λίγο αγενής με όσα έλεγε».

GNTM «Κόλαφος» πρώην παίκτρια