«Σχεδιάζαμε πράγματα αλλά...» - Συγκλονίζει ο Παύλος Χαϊκάλης για τον χαμό του αδερφού του

H αποκάλυψη για την αντικατάστασή του στην παράσταση Καρδίτσα Forever

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 22/3, Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα το τελευταίο διάστημα, μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του αδερφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πολύ ξαφνικά πριν λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

«Ο κ. Μαρκίδης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Εγώ τον καταλαβαίνω προφανώς του ζητήσαν κάποια κανάλια να μην βάλουν τον Παύλο Χαικάλη, ο άνθρωπος επαγγελματίας είναι και δεν κατηγορείται κανένας. Ούτε ο φίλος μου ο Καλυβάτσης που πήγε να κάνει την αντικατάσταση, καλά έκανε. Δεν μπορεί να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Expand player

Όλα αυτά είναι στη συνείδηση του καθενός, το τι κάνει, πως λειτουργεί και δεν μιλάω από την πλευρά του παραγωγού, μιλάω από την πλευρά των συναδέλφων μου και από τα κανάλια και από όποιον λέει οτιδήποτε. Εδώ ξεκινάει κάτι όμως, ότι δεν γίνεται να είναι κάτι σοβαρό και να γίνονται τέτοια πράγματα.

Δεν μπορεί κάποιος να μην με θέλει και ξαφνικά να με παίρνει για συνέντευξη, δεν μπορεί τη μία μέρα να είμαι στην πρώτη σελίδα, ενώ έχω πει ότι αποσύρομαι και να είμαι πάλι εκεί.

Λουστήκαμε όλοι τον θάνατο του αδερφού μου και ο θίασος, γιατί και οι συνοδοιπόροι μου σε αυτή τη διαδικασία ήταν φίλοι με τον αδερφό μου, αλλά όλα αυτά περάσανε, έτσι είναι η ζωή, προχωράμε και πρέπει να προχωράμε με ψηλά το κεφάλι.

Δεν πρόλαβα να πω στον αδερφό μου όλα όσα ήθελα. Ήταν πολλά, ήθελα να μιλήσουμε, να πούμε, σχεδιάζαμε πράγματα, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Οι δηλώσεις του Χαϊκάλη λίγη ώρα μετά τον χαμό του αδερφού του

Μία τεράστια απώλεια αναγκάστηκε να βιώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χαμό του αδερφού του στην εκπομπή Super Κατερίνα και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κηδεία.

Ο ηθοποιός ήταν συντετριμμένος και μάλιστα αποκάλυψε πως είχε ακόμα πολλά να πει στον αδερφό του που δεν πρόλαβε.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που παρευρεθήκατε εδώ, ήταν μια στιγμή ιδιαίτερη. Ευχαριστώ πολύ για όλη τη διαδικασία. Καλό ταξίδι. Δεν πρόλαβα του πω όσα ήθελα, είχαμε πολλά σχέδια να συζητήσουμε και να κάνουμε εδώ στο χωριό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαυροφορεμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Παύλος Χαϊκάλης στην κηδεία του αδερφού του

«Έφυγε από τη ζωή...» - "Λύγισε" ο Παύλος Χαϊκάλης πάνω στη σκηνή για το θάνατο του αδερφού του