«Σκότωσα την περιουσία μου μέσα σε...» - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξομολογείται για πρώτη φορά

«Μόνο η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν...»

Την Τρίτη 29/3 το βράδυ, καλεσμένος στο πλατό και τον καναπέ του The 2night Show, βρέθηκε ο πρώην βουλευτής και πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο ίδιος πρόσφατα μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τα σοβαρό θέματα της υγείας του, ωστόσο τώρα αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό λίγα λόγια την περιουσία που έχασε αλλά και το λόγο που αποχώρησε από τη Φάρμα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την περιουσία που έχασε

«Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Από επτά χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν σαράντα χρόνια. Τη σκότωσα για να κρατηθώ ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Expand player

«Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα. Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό. Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο» ανέφερε κλείνοντας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης "κατακεραύνωσε" τον Σταμάτη Γαρδέλη

Στην κάμερα της εκπομπής “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία από τη συμμετοχή του στη “Φάρμα” αλλά και στον λόγο που είχε χαθεί από την τηλεόραση.

«Σαράντα μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρεία, με δολοπλοκίες, με ίντριγκες, με έρωτες, πόσο να αντέξω; Πολλές φορές καθόμουν και τους παρατηρούσα και έλεγα, “γιατί ρε παιδιά;”. Με βάλανε να καθαρίζω τις τουαλέτες, όχι ότι δεν το ήθελα αλλά εσείς οι γυναίκες δεν είστε καθόλου ευγενικές. Πετούσαν τις σερβιέτες ματωμένες κάτω και αναγκαζόμουν εγώ να μαζεύω και να σκάβω τον λάκκο για να τις βάζω μέσα, αφού έχει καλαθάκι. Τι είναι ο Ψωμιάδης, απορριματοφόρο των σερβιετών; Ωραία πέρασα.

Σταμάτης… δε του έχει μείνει καμία βίδα. Ήρθε προχθές και του λέω “αντί να τις βιδώσεις, τις ξεβίδωσες πιο πολύ, δεν ανήκεις στον πλανήτη γη”. Μιλάει μόνος του, με τον Δία, με τα πορτοκάλια, με τα μανταρίνια, με τα ζωάκια… Έχεις και τον άλλον τον Κουτσαβάκη, τον ρεμπέτη… πιάνει το μπαγλαμαδάκι και παίζει. Πάει στα πορτοκάλια και παίζει να μεγαλώσουν. Πρώτη φορά βλέπω μπαγλαμαδάκι να μεγαλώνει τα πορτοκάλια.

Με φάγανε, με φίμωσαν γιατί έλεγα αλήθειες. Ενόχλησε η φωνή μου. Έχω επτά αθωωτικά δικαστήρια και είναι ακόμη ένα που δεν ξέρω αν θα γίνει. Εμένα το σύστημα με κατέστρεψε κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά. Γιατί ρε παιδιά;» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και στο ελληνικό metoo.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γαρδέλη - «Έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου»

"Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά" - Άγριο ξέσπασμα του Βαλάντη κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη