«Έφτασα κοντά στο θάνατο και δεν...» - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκλονίζει για την κατάσταση της υγείας του

«Χτύπησα με το μηχανάκι κι είχα τέσσερα πλευρά σπασμένα, ήμουν μήνες κατάκοιτος»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έφτασα κοντά στο θάνατο και δεν...» - Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκλονίζει για την κατάσταση της υγείας του

Σε μία αποκαλυπτική και άκρως συγκινητική συνέντευξη στο Happy Day προέβη, λίγους μήνες μετά το ριάλιτι επιβίωσης που συμμετείχε, τη Φάρμα, ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην πολιτικός, μίλησε στην κάμερα και αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που δεν έλαβε από άτομα που ευεργέτησε, σε ορισμένες δηλώσεις αλλά και στα σοβαρά θέματα που αντιμετώπισε το 2021.

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Happy Day

«Όλους όσους ευεργέτησα, στα δάχτυλα του ενός χεριού ελάχιστοι σήκωσαν το τηλέφωνο να μου πούνε τι κάνεις Παναγιώτη και πως είναι η υγεία σου. Δυστυχώς έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο το ’21» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Πέρασα κορωνοϊό βαρύ στο νοσοκομείο, χτύπησα με το μηχανάκι κι είχα τέσσερα πλευρά σπασμένα και ήμουν μήνες κατάκοιτος και κάηκε το αμάξι μου εν κινήσει. Ευτυχώς προλάβαμε και πεταχτήκαμε έξω. Από κανέναν δεν χτύπησε το τηλέφωνο» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι δηλώσεις του για το ελληνικό #metoo

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και μίλησε για τη συμμετοχή του στην Φάρμα, τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, την οικογένεια του, τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό. Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο #metoo, με αφορμή την πρώτη ελληνική δίκη για το κίνημα και έκανε δηλώσεις που αναμένεται να συζητηθούν.

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε». Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε;»: είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρούν αμέσως. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να δήλωσε στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς».

«Τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον»: πρόσθεσε.