Παναγιώτης Ψωμιάδης για Ηλιάδη και Αναστασιάδη - «Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο»

«Αυτοί που κρίνουν άλλους, να κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παναγιώτης Ψωμιάδης για Ηλιάδη και Αναστασιάδη - «Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά από την έξοδό του από την «Φάρμα» παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη όπου έχει κεντρίσει για τα καλά τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Οι περισσότεροι στην παρέα μας ήταν λίγο κρυόκ@λοι. Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο. Και η Αγγελική η οποία είναι φωνάρα και ο Γρηγόρης που είναι ωραίο παιδί, δεν έδειξαν τέτοια στοιχεία το πρώτο 15μερο. Και ξαφνικά εγώ τους βλέπω μέσα στον αχυρώνα για πρώτη φορά να φιλιούνται.

Σε μια γωνιά. Γιατί είχαμε ένα διάλειμμα. Κανονικό φιλί. Και εν συνεχεία προέκυψε αυτό το ειδύλλιο. Το οποίο, ξέρεις δεν είναι τυχαίο, βλέπω και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί. Η Αγγελική είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα. Αυτοί που κρίνουν άλλους, να κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους».

Αχώριστοι πλέον Αγγελική και Γρηγόρης - Τα τρυφερά φιλιά τους στην κάμερα

Οι παίκτες της Φάρμας έφτιαξαν το δικό τους κρασί στο αποψινό (29/12) επεισόδιο και εννοείται πως λίγο αργότερα αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, με... απρόβλεπτες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη ήπιε λίγο παραπάνω με την ίδια να μην χάνει ευκαιρία και να ανταλλάσσει για ακόμη μια φορά τρυφερά φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι πλέον ασυγκράτητοι.

«Εγώ με την Αγγελική ήπιαμε λίγο παραπάνω. Εγώ έχω ζαλιστεί δεν σας το κρύβω. Τώρα θα πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο, αύριο πρέπει να παραδώσουμε το έργο μας», είπε η Μαρία, ενώ η Αγγελική ανέφερε: «Παιδιά τι να κάνω; Αυτό ήταν αναπάντεχο».