Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Νέα "ακατάλληλα" πλάνα μεταξύ Ηλιάδη και Γρηγόρη - Είναι πλέον ασυγκράτητοι

«Μια μικρή ζήλια τη βλέπω»

Φάρμα 2: Νέα
TV24 28.12.2021 22:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει επικρατήσει με τα καυτά πλάνα μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη στην Φάρμα, με τους δύο παίκτες να είναι πλέον ασυγκράτητοι!

Στο αποψινό (28/12) μάλιστα επεισόδιο, το ζευγάρι βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο ξαπλωμένοι και φιλιόντουσαν, παρόλο που δίπλα τους ήταν μερικοί συμπαίκτες τους, οι οποίοι χιουμοριστικά τους ρώταγαν τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση.

Με αφορμή λοιπόν τις αντιδράσεις τους, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε στην κάμερα: «Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν ακόμα με τον Γρηγόρη. Για να πω την αλήθεια μια μικρή ζήλια τη βλέπω. Μπορεί κάποιους να τους πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ στο παιχνίδι και ζει αυτό το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια στραβά βλέμματα για να είμαι ειλικρινής».

Νέα "ακατάλληλα" πλάνα μεταξύ Ηλιάδη και Γρηγόρη στην Φάρμα 2

«Ντροπή της να ξεφτιλίζει τα...» - Εξωφρενών η πρώην πεθερά της για τα πλάνα στην Φάρμα

Χαμός έχει γίνει με τα πλάνα στα οποία παρουσιάζονται τρυφερές σκηνές ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Φάρμα.

Οι αντιδράσεις είναι πολλές και αφορούν τόσο την διαφορά ηλικίας τους όσο και τον τρόπο που η γνωστή τραγουδίστρια διαχειρίζεται την δημόσια εικόνα της. Για τα εν λόγω πλάνα ξέσπασε και η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος το 2008 δολοφονήθηκε και με τον οποίο η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει έναν γιο τον, Μπάμπη.

Η ίδια μλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει.

Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2: Αναστάτωσε η Σάσα Μπάστα με το μικροσκοπικό μαγιό της - Άλαλοι όλοι οι παίκτες

Φάρμα 2: "Λιώνει" για τον Γρηγόρη η Αγγελική Ηλιάδη - "Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο"

Share