Φάρμα 2: Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε οικειοθελώς - «Το έκρυψα και ζητώ συγγνώμη»

«Δεν ξέρω πόσες εύκαιρες θα έχω να κάνω πρωτοχρονιά ξανά με την οικογένεια μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε οικειοθελώς - «Το έκρυψα και ζητώ συγγνώμη»

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα. Τότε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε», με την ομάδα να τον χειροκροτά.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Ψωμιάδη από την Φάρμα 2

Παραβίασε τους κανόνες και αποβλήθηκε από το ριάλιτι του ΑΝΤ1

Τους παίκτες της Φάρμας πήγε να συναντήσει στο (21/12) επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης, όντας ωστόσο αρκετά αναστατωμένος.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως χθες σημειώθηκε μία πολύ σοβαρή παράβαση των κανόνων από την Αναστασία Γκεργκελεζίου. Συγκεκριμένα, η ίδια, με αφορμή τα σχόλια που δέχεται από τους συμπαίκτες της και δη από την Σάσα Μπάστα, έκανε επίτηδες μπάνιο στο δωμάτιο του αρχηγού επειδή ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν της ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ποινές όμως επιβλήθηκαν και στον αρχηγό της εβδομάδας, Βασίλη Λέντζο, ο οποίος δεν θα μπορεί την επόμενη εβδομάδα να διεκδικήσει ασυλία και αρχηγία.