Φάρμα 2: Η Αναστασία ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη

«Δεν θέλω να μείνω ούτε μια μέρα παραπάνω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Η Αναστασία ζήτησε να αποχωρήσει - Τι συνέβη

Κανονικό χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στην Φάρμα η Αναστασία, ειδικότερα μετά τον έντονο τσακωμό της με την Σάσα Μπάστα.

«Αν με ξαναπροσβάλεις και μου κάνεις επίθεση θα δεις έναν άλλον άνθρωπο. Αυτό θα το δει ο άντρας μου, η κόρη μου και η οικογένεια μου, δεν θα με προσβάλεις εσύ εμένα, δεύτερη φορά. Την επόμενη φορά που θα μου μιλήσεις εσύ, εμένα έτσι θα δεις έναν άλλον άνθρωπο, αυτό που άκουσες», είχε πει χαρακτηριστικά η Σάσα στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας.

Μετά το εν λόγω περιστατικό, το σπίτι κατευθείαν στράφηκε εναντίον της Αναστασίας, με την ίδια να δηλώνει στο αποψινό (20/12) επεισόδιο πώς θέλει να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι και πως δεν αντέχει να κάτσει ούτε μια μέρα παραπάνω. Ωστόσο, πριν προχωρήσει σε αυτήν την ανακοίνωση, η Αναστασία αποφάσισε να κάνει μπάνιο στο σπίτι του αρχηγού, κάτι που προκάλεσε για ακόμη μια φορά αρκετές αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της Αναστασίας για την αποχώρησή της από την Φάρμα 2

Επέστρεψε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο - Άφωνοι οι παίκτες

Φορώντας την κουκούλα από το αδιάβροχό του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εισέβαλε στο αποψινό (20/12) επεισόδιο της Φάρμας, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, μόλις οι συμμετέχοντες κατάλαβουν ποιος είναι, έτρεξαν να τον υποδεχθούν και να τον αγκαλιάσουν ενώ την ίδια στιγμή τον ρώτησαν γιατί βρίσκεται εκεί.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος -που συγκινήθηκε στον αέρα του Πρωινού- αποκάλυψε: «Ήρθα να σας βοηθήσω σε μερικά πράγματα σαν βετεράνος» και έπειτα τόνισε πως θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού κάθε εβδομάδα.