Συγκινήθηκε on air ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη που του έκαναν - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινήθηκε on air ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη που του έκαναν - Τι συνέβη;

Το πρωί της Δευτέρας 20/12 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Μετά από τον "χαμό" που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές με τις δηλώσεις του, ο ίδιος δέχτηκε μια έκπληξη on air κάνοντας τον να συγκινηθεί.

Ο λόγος για την αγαπημένη του κόρη, Μαρία η οποία βγήκε στο τηλεοπτικό παράθυρο της εκπομπής και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα.

Η συγκίνηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

«Ο κόσμος έχει μια άλλη εντύπωση για μένα. Λόγω του ντόμπρου χαρακτήρα μου και ότι λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν συμμετέχω στη δημοκρατική δικτατορία που υπάρχει αυτές τις εποχές.

Είμαι ανεξάρτητος, έχω λόγο και αυτό νομίζω ότι παρεξηγείται αρκετές φορές Ευχαριστώ το παιδί μου που επιβεβαιώνει το γνήσιο του χαρακτήρα μου και την εργατικότητά μου και θέλω να είναι καλά».

Η συγκίνηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου: «Με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της...»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επισκέφθηκε την Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της «Ανοιχτά» το βράδυ της Πέμπτης (16/12). Ο ηθοποιός έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τον χαμό της μητέρας του, καθώς και τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν πριν τον θάνατό της.

Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης… Είχα την ανάγκη να της μιλήσω πριν φύγει. Και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη».

Ενώ πρόσθεσε φανερά συγκινημένος: «Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει, άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε. Και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Το πιστεύω πάρα πολύ αυτό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: