Ο κακός "χαμός" στον αέρα του Πρωινού ανάμεσα σε Λιάγκα - Σκορδά: «Εσύ που να με καταλάβεις;»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο κακός

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 20/12 όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις καταγγελίες που έχουν βγει στην επιφάνεια σχετικά με το revenge porn.

Βέβαια, δεν άργησε να έρθει η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα καθώς η γνωστή παρουσιάστρια δεν συμφώνησε με τις δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Οι δηλώσεις Λιάγκα - Σκορδά στο Πρωινό

«Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες εσύ Φαίη, ότι στην απόλυτη υποταγή σ΄έναν άνδρα»… τότε η Φαίη του επεσήμανε ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «υποταγή» και συμπλήρωσε: «Απόλυτη υποταγή δεν υπάρχει για καμία από τις δύο πλευρές. Εγώ είπα να ζήσω τη σεξουαλική μου ζωή και να γιορτάσω την σεξουαλική μου ζωή όπως θέλω».

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν σε καταλαβαίνω»

Φαίη Σκορδά: «Εσύ που να με καταλάβεις; Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, προσωπικά γούστα και προσωπικές προτιμήσεις. Μπορεί να μην είναι οι δικές μου, αλλά εγώ οφείλω να πω και να υπερασπιστώ…»

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ένας άνδρας ζητήσει να την κινηματογραφήσει όταν κάνουν έρωτα. Η γυναίκα αυτή τι μπορεί να φανταστεί ότι θα κάνει ο άνδρας με αυτό; Θα την δείξει σε αυτήν;

Προφανώς αυτός θα είναι ένας μακάκας που θα το δείξει σε έναν φίλο του ή θα το ανεβάσει στο διαδίκτυο. Να προσέχουν και τα κορίτσια λέω… γιατί δεν ξέρεις σε ποιον μακάκα θα πέσεις».

"Φαγώθηκαν" στον αέρα του ΑΝΤ1 Σκορδά - Κούγιας: «Καλύτερα να σιωπάς! Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό, όταν βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξης Κούγιας και ήρθε η κουβέντα στην προσωπική ζωή του ποινικολόγου μετά τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου. Τσακώθηκαν με την Φαίη Σκορδά, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας τους κοιτούσε αμέτοχος.

«Τα παιδιά μου από το 2007 που χώρισα δεν έχουν γνωρίσει καμία σύντροφό μου, ούτε μέλλουσα σύζυγό μου. Τα παιδιά μου θέλουν αγάπη και ασφάλεια. Όταν κάνεις παιδιά, ειδικά ο άντρας, η γυναίκα έχει μία ανασφάλεια, φοβάται τη μοναξιά» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, με τη Φαίη Σκορδά να διαφωνεί με τη γενίκευσή του, όπως είπε.

«Είναι πολύ σημαντικό τη συζήτηση που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι να είναι μία βάση προβληματισμού για τους ίδιους. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι ικανοποιημένος και ακομπλεξάριστος, θα σου πει πράγματα τα οποία μπορεί να σου χρησιμεύσουν πολύ στη ζωή σου. Έχω δει πολύ δυστυχισμένα παιδιά που προέρχονται από άλλους γάμους γιατί η μητέρα τους επέλεξε να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλα παιδιά. Έχω δει κι ευτυχισμένα παιδιά, έχω δει όμως πολύ δυστυχισμένα παιδιά αν ο πατέρας παντρεύεται και κάνει άλλα παιδιά» συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ η παρουσιάστρια επέμεινε ότι γενικεύει τα πράγματα και ότι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό.

Φαίη Σκορδά: «Την αγάπη τη διακρίνεις; Είσαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός στις επιλογές σου, τις επαγγελματικές. Εγώ θα προτιμούσα ένας τόσο ευφυής άνθρωπος να υπερασπιζόταν πάντα εκεί που έβλεπε ότι υπάρχει συναισθηματική αδυναμία. Για μένα. Σε έναν ιδεατό κόσμο που δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω τις θέσεις σου, αλλά μπορώ να έχω κι εγώ τη δική μου;».

Αλέξης Κούγιας «Εσύ είσαι μία κοπέλα με έντονη προσωπικότητα, πατάς στα πόδια σου, συγχρόνως μητέρα και δικαιούσαι να ομιλείς. Άκου όμως κι εμένα. (…) η ζωή μου όσο πιο απλή είναι και όσο πιο κοινωνική, τόσο πιο ευτυχισμένος είσαι. Με τρόπο είδα την πρόεδρο της δημοκρατίας προχθές να πηγαίνει σε ένα δημοτικό και να κάνει διάλεξη περί αριθμών, γονέας ένα, γονέας δύο, χωρίς φύλα. Βεβαίως να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο και τις επιλογές του, να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές του. Εμένα στο περιβάλλον μου υπάρχουν ομοφυλόφιλοι».

Αλέξης Κούγιας: Εμένα με έχουν παρουσιάσει ως έναν άνθρωπο που μισεί τους ομοφυλόφιλους, ο οποίος λίγο πολύ έχει ακραίες απόψεις. Πραγματικά όμως θα σου πω ότι οι καλύτεροι μου φίλοι, που γελάω, είναι ομοφυλόφιλοι.

Φαίη Σκορδά: Τώρα αυτό δεν είναι ωραίο! Το τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου δεν με αναγκάζει για να υπάρχω

Αλέξης Κούγιας: Ομοφυλόφιλος είναι το κρεβάτι; Μην το ταπεινώνεις τόσο!

Φαίη Σκορδά: Είναι και αυτό. Είναι ντροπή; Εκτός αν κάποιος ντρέπεται για το κρεβάτι του, είναι κι αυτή η λογική.

Αλέξης Κούγιας: Έχω συνηθίσει μια διαφορετική εικόνα στις ανθρώπινες σχέσεις κι αυτή με εκφράζει.

Φαίη Σκορδά: Έναν άνθρωπο όμως ό,τι κι αν είναι, δεν τον κρίνουμε αν μας κάνει να γελάει.

Αλέξης Κούγιας: Υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή. Εγώ στη ζωή μου επέλεξα να κάνω παρέα... Και πες το σε αυτούς που σου λένε τι να ρωτάς. Καλύτερα να σιωπάς!

Φαίη Σκορδά: Δεν μου λέει κανείς τι να ρωτάω.

Αλέξης Κούγιας: Βλέπεις τον Λιάγκα που είναι έξυπνος και μάγκας; Σιωπά!

Φαίη Σκορδά: Εγώ ό,τι έχω κάνει, το χω κάνει μόνη μου και δεν έχω σιωπήσει ποτέ.

Αλέξης Κούγιας: Καλά κάνεις και γι’ αυτό είσαι μόνη σου.

Φαίη Σκορδά: Δεν με καθορίζει ένας άντρας. Ευτυχώς.