«Εγώ να φοβηθώ για το τροχαίο του πρώην μου;» - Η νέα απάντηση της Βατίδου για το τροχαίο του Κούγια

«Προφανώς και επικοινωνήσαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εγώ να φοβηθώ για το τροχαίο του πρώην μου;» - Η νέα απάντηση της Βατίδου για το τροχαίο του Κούγια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Εύη Βατίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν φοβήθηκε καθόλου όταν το έμαθε.

Μάλιστα απάντησε στον πρώην σύζυγό της που είπε πως δεν τον πήρε τηλέφωνο μετά το τροχαίο, ξεκαθαρίζοντας πως επικοινώνησε μαζί του.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Είχα ξεκινήσει να κάνω αυτή τη δουλειά το καλοκαίρι στη Μύκονο, ήμουν στην υποδοχή. Καλό είναι ό,τι μαθαίνεις και ό,τι κάνεις, να το προχωράς και βλέπουμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο τροχαίο του Αλέξη Κούγια, είπε: «Εγώ; Δεν έχω να φοβηθώ. Προφανώς και επικοινωνήσαμε».

Η στιγμή που η Εύη Βατίδου μαθαίνει για το τροχαίο του Κούγια

Η Εύη Βατίδου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) στην εκπομπή Happy Day, όπου αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που έχει αναλάβει, στην οποία κάνει συνοικέσια σε ανθρώπους που αναζητούν ταίρι.

«Μιλάμε για τις σχέσεις των ανθρώπων και προσπαθούμε να τους φέρουμε κοντά. Εγώ ετοιμάζω τη θεματολογία της εκπομπής και την παρουσιάζω. Μου αρέσει αυτό που κάνω γιατί μαθαίνω κι εγώ. Έχει και την πλάκα του. Αυτές τις εποχές δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν υπάρχει κάτι κακό όταν κάνεις κάτι με αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά για την εκπομπή.

Με την ευκαιρία λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τη ρωτήσει και για το σοβαρό τροχαίο που είχε χθες βράδυ ο Αλέξης Κούγιας.

Μόλις άκουσε την είδηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Εύη Βατίδου "πάγωσε" και δεν ήξερε τι να απαντήσει. «Δεν ξέρω ότι είχε τροχαίο. Δεν το γνωρίζω, ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά», είπε ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξή της.