Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Πριν από λίγο καιρό ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα τροχαίο το οποίο φάνηκε να μην είναι σοβαρό. Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης 9/11, ο γνωστός ποινικολόγος είχε ένα ακόμη τροχαίο στην εθνική οδό, ο οποίος κινούνταν από Λάρισα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου - Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο.

Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού. Το μπροστινό μέρος του οχήματος του ποινικολόγου καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά.

Φωτογραφίες από το τροχαίο του Αλέξη Κούγια

Κούγιας - Τροχαίο

Τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια

Ανατριχιαστικό - Mad Clip και Αλέξης Κούγιας είχαν ακριβώς το ίδιο τροχαίο και...αμάξι

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αλέξης Κούγιας την περασμένη Παρασκευή 15/10. Ο ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, όταν στο δρόμο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει στις προστατευτικές μπάρες.

Σήμερα 18/10 μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, όπου πρόβαλλαν αποκλειστικά φωτογραφίες από το σμπαραλιασμένο αμάξι, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Mad Clip. Ενώ, τράκαραν και επίσης με τον ίδιο τρόπο, καθώς και ο ποινικολόγος πάτησε νερά πρωτού χάσει τον έλεγχο της Porsche.

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε αρχικά.

«Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» ανέφερε στη συνέχεια.