Τροχαίο ατύχημα για τον Αλέξη Κούγια

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τροχαίο ατύχημα για τον Αλέξη Κούγια

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής 15/10. Μάλιστα, ο ίδιος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του μοντέλου που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Γλυφάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ον γνωστός ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη και στο δρόμο συνέβη το τροχαίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet, ο Αλέξης Κούγιας δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ το όχημά του υπέστη υλικές ζημιές. Λόγω του ατυχήματος η εκκίνηση της συνέντευξης μετατέθηκε κατά μισή ώρα και θα ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι.

«Χαλασμός» με τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τσολάκη - «Μην είστε ανάγωγος»

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/10) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Δημήτρη Μηλιόγλου. Οι δύο άνδρες ανέβασαν λίγο τους τόνους και ακούστηκαν βαριές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή κάλεσε τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή και την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές Τρίπολης.

«Θα πρέπει να ακούτε την άποψή μου. Με καλέσατε να μιλήσω. Μην είστε ανάγωγος. Αν έχετε άλλα θέματα μην με καλείτε. Δεν σας βλέπω, με ποιον μιλώ; Δεν ξέρω τι ηλικία και τι αγωγή έχετε, αλλά μην με διακόπτετε. Δεν σημαίνει τίποτα ένας δημοσιογράφος να καλύπτει έναν Κούγια.

Η αγωγή του ανθρώπου είναι ίδια, ό,τι επάγγελμα και να κάνει. Μην με διακόπτετε, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Μου ζητήσατε να διευκρινίσω κάποια πράγματα και σας έκανα την τιμή να παρουσιαστώ. Όλη τη βδομάδα με παίρνει η συνεργάτις σας και με διακόπτετε;», είπε ο Αλέξης Κούγιας έξαλλος.

«Να κάνουμε διάλογο γι’ αυτό. Δεν είμαι ανάγωγος κ. Κούγια. Να κάνουμε διάλογο γιατί έχουμε και ερωτήματα. Δημήτρης Μηλιόγλου, 43 ετών, δημοσιογράφος. Για την αγωγή μου αφήστε με να γνωρίζω καλύτερα», απάντησε ο Δημήτρης Μηλιόγλου έξαλλος.