Οριστική η ρήξη ανάμεσα σε Λιγνάδη και Φιλιππίδη στη φυλακή

Η πολυσυζητημένη παράσταση του Λιγνάδη πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστική η ρήξη ανάμεσα σε Λιγνάδη και Φιλιππίδη στη φυλακή

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/9), η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε πως η παράσταση που ετοίμαζε εδώ και λίγο καιρό ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσα στις φυλακές Τρίπολης πραγματοποιήθηκε, χωρίς τη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδης.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν λίγο καιρό είχε προσεγγίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη προκειμένου να τον ενσωματώσει στο καστ ωστόσο εκείνος είχε αρνηθεί.

Έτσι, ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, αποφάσισε να συνεχίσει τα σχέδιά του αφήνοντας εκτός τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο φάνηκε για ακόμα μία φορά πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις.

Οι λεπτομέρειες για την παράσταση του Λιγνάδη χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μας έδειξε στα γυρίσματα ότι είναι αγχωμένος με όλο αυτό»

Η Τζένη Διαγούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" που κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα και πάλι στην ΕΡΤ1. Ο ηθοποιός μην ξεχνάμε πως κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

«Έχω δουλέψει στον ιστιοπλοϊκό όμιλο και ως ταμίας, δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, ποτέ δεν την φοβόμουν. Έχω κάνει αρκετές δουλειές. Τους πρώτους τρεις μήνες της καραντίνας πέρασα αρκετά μοναχικά. Η συνεργασία μου με τον Ανδρέα Μορφονιό και τη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” ήρθε σαν δώρο. Έχω εμβολιαστεί και για μένα και ως κοινωνικό αγαθό. Οι απατεώνες έχουν προσεγγίσει όλες τις ομάδες για να τους βγάλουν πλαστά πιστοποιητικά», είπε αρχικά.

«Μπορώ να σου πω τίμια πως αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν το ζήσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη σειρά γιατί απομακρύνθηκε μέσα σε μία εβδομάδα με πρωτοβουλία του καναλιού. Δεν ήταν λύση να σταματήσει η σειρά γιατί δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτή. Δεν μας έδειξε ποτέ ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι ήταν αγχωμένος με όλο αυτό και πρέπει να πω ότι με εμάς ήταν άψογος επαγγελματίας».

«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τις επαναλήψεις των σειρών. Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δεν θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι», πρόσθεσε επίσης η Τζένη Διαγούπη.