«Δεν επικοινώνησε μαζί μου» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την Εύη Βατίδου

Το σχόλιο μετά την είδηση πως η πρώην σύζυγό του δεν γνώριζε για το τροχαίο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν επικοινώνησε μαζί μου» - Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την Εύη Βατίδου

Στην χθεσινή 10/11 εκπομπή του Happy Day, η Εύη Βατίδου έμαθε on air για το τροχαίο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια και φάνηκε να ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Σήμερα 11/11 στην ίδια εκπομπή μίλησε ο ποινικολόγος, τόσο για το τροχαίο όσο και για την αντίδραση της.

«Είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε αγαπηθεί πολύ, έχουμε στεναχωρηθεί πολύ και κυρίως είμαστε γονείς δύο υπέροχων παιδιών», δήλωσε μεταξύ άλλων και απάντησε στο αν είχαν επικοινωνία μετά το τροχαίο:

«Δεν επικοινώνησε μαζί μου. Μπορεί και να επικοινώνησε και να μην το αντιλήφθηκα γιατί είχα μια διαδικασία ακτινοβολιών».

Για την εκπομπή συνοικεσίων που παρουσιάζει η Εύη Βατίδου: «Έχω παρακολουθήσει. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί και είναι και αδικημένη από την τηλεόραση. Έχει καλύτερη υποδομή από αυτήν που εμφανίζει, θα μπορούσε να κάνει αφού της αρέσει και τόσο πολύ η τηλεόραση, γιατί ήταν και ένας από τους λόγους που οδηγηθήκαμε σε διάσταση»

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους»

«Με αγαπάει ο Θεός, γιατί έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στην ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τις επιτυχίες των ανθρώπων και άλλοι που εύχονται να πάθουν κακό, έχω αρκετούς εγώ τέτοιους στο περιβάλλον μου, αλλά μην ξεχνάτε πως και το όνομα μου είναι Αλέξιος, δηλαδή άνθρωπος του Θεού.

Έχω φοβερούς πόνους, διότι έχω κατάγματα στο αριστερό μου χέρι. Έκανα χειρουργείο χθες και εξετάσεις σήμερα. Θα προσπαθήσω όμως να πάω στο γραφείο μου, διότι έχουμε την υπόθεση του ψευτογιατρού, που αρχίζει η δίκη την Παρασκευή και έχω ραντεβού σοβαρό σήμερα με μάρτυρες.

Φθάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα δεν μου λέει κανείς τίποτα και μετά από 5 λεπτά ξαφνικά, δεν βλέπω μπροστά μου. Μάλλον ο οδηγός της πρώτης νταλίκας αποκοιμήθηκε και ο άλλος οδηγός κόλλησε από πίσω, με αποτέλεσμα να κλείσουν η αριστερή και η διπλανή λωρίδα της από τα οχήματα.

Το είδα στα 30 μέτρα, δεν πάτησα καν φρένο, έκανα μόνο έναν ελιγμό και από αυτό σώθηκα. Υπήρχε ένα κενό ενός μέτρου στο διάζωμα και εκεί πήγε το αυτοκίνητο, η θέση του οδηγού, ενώ η πλευρά του συνοδηγού έχει συνθλιβεί. Αν υπήρχε συνοδηγός θα είχε πολτοποιηθεί.

Δεν είχε προλάβει ούτε η αστυνομία να μας ειδοποιήσει, είχε γίνει προ 1 λεπτού το ατύχημα το άλλο, ούτε οι οδηγοί είχαν βάλει ένα τρίγωνο να ειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς. Το μόνο που σκέφθηκα ήταν τα παιδιά μου!» είπε ο ποινικολόγος, αναφέροντας πως «σε ελάχιστο χρόνο ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως ήρθαν και διασώστες, γιατί δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν ν ήμουν καλός οδηγός, θα είχα κολλήσει από πίσω από το φορτηγό, αν δεν είχα κάνει τον ελιγμό.

Με έσωσε ότι το διαχωριστικό είναι στρογγυλό στο κάτω μέρος και στενεύει όσο ανεβαίνει, είχε μικρή κλίση και έτσι το αυτοκίνητο ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.