Εύη Βατίδου: Έμαθε στον αέρα του Happy Day για το τροχαίο του πρώην της, Αλέξη Κούγια

"Πάγωσε" μόλις άκουσε την είδηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου: Έμαθε στον αέρα του Happy Day για το τροχαίο του πρώην της, Αλέξη Κούγια

Η Εύη Βατίδου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) στην εκπομπή Happy Day, όπου αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που έχει αναλάβει, στην οποία κάνει συνοικέσια σε ανθρώπους που αναζητούν ταίρι.

«Μιλάμε για τις σχέσεις των ανθρώπων και προσπαθούμε να τους φέρουμε κοντά. Εγώ ετοιμάζω τη θεματολογία της εκπομπής και την παρουσιάζω. Μου αρέσει αυτό που κάνω γιατί μαθαίνω κι εγώ. Έχει και την πλάκα του. Αυτές τις εποχές δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν υπάρχει κάτι κακό όταν κάνεις κάτι με αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά για την εκπομπή.

Με την ευκαιρία λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τη ρωτήσει και για το σοβαρό τροχαίο που είχε χθες βράδυ ο Αλέξης Κούγιας (δείτε εδώ σοκαριστικές φωτογραφίες).

Η αντίδραση της Εύης Βατίδου στο Happy Day για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια

Μόλις άκουσε την είδηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Εύη Βατίδου "πάγωσε" και δεν ήξερε τι να απαντήσει. «Δεν ξέρω ότι είχε τροχαίο. Δεν το γνωρίζω, ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά», είπε ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξή της.

Ανατριχιαστικό - Mad Clip και Αλέξης Κούγιας είχαν ακριβώς το ίδιο τροχαίο και...αμάξι

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Αλέξης Κούγιας την περασμένη Παρασκευή 15/10. Ο ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, όταν στο δρόμο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να πέσει στις προστατευτικές μπάρες.

Σήμερα 18/10 μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, όπου πρόβαλλαν αποκλειστικά φωτογραφίες από το σμπαραλιασμένο αμάξι, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Mad Clip. Ενώ, τράκαραν και επίσης με τον ίδιο τρόπο, καθώς και ο ποινικολόγος πάτησε νερά πρωτού χάσει τον έλεγχο της Porsche.

«Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό. Και στην κατασκευάστρια εταιρία» είπε αρχικά.

«Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» ανέφερε στη συνέχεια.