«Θέλει κρέμασμα ο Παναγιωτόπουλος» - Ξέσπασε στο Πρωινό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

«Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θέλει κρέμασμα ο Παναγιωτόπουλος» - Ξέσπασε στο Πρωινό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/12) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταδικάζοντας τον γνωστό παρουσιαστή για την πράξη του.

Ο ηθοποιός μάλιστα δήλωσε πως κατά τη γνώμη του σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που δέχονται να βιντεοσκοπηθούν στις προσωπικές τους στιγμές, τονίζοντας βέβαια πως δε είναι κάτι που πρέπει να ποινικοποιηθεί.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας.

Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό.

Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 20/12 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά από τις τελευταίες δηλώσεις της καταγγελλούσας της οποίας διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο ο πρώην σύντροφός της, Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Θέλετε να σας πω τι έχει συμβεί μετά από αυτή την ιστορία, τι άκουγα σήμερα το πρωί στον Μελωδία. Ήταν λοιπόν οι δυο παρουσιαστές και έλεγαν το εξής, ότι συζητούσαν με κάποιους γονείς, αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό που θλίβει είναι ότι μετά από αυτήν την ιστορία έχουν τρομάξει οι γονείς μικρών παιδιών και ανήλικων, φοβούνται για το μέσον που φλερτάρουν πια, και δυστυχώς αν δεν στείλουν φωτογραφίες δεν θεωρείται και φλερτ. Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό».