Γάμο και βάφτιση μαζί ετοιμάζουν ο Ορφέας Αυγουστίδης με την σύζυγό του - Σε ποιο μέρος θα γίνουν

Βρίσκονται σε πυρετώδεις ετοιμασίες

Γάμο και βάφτιση μαζί ετοιμάζουν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, με την ευχάριστη είδηση να "σκάει" πριν από λίγες μέρες, μαζί με την αναγγελία του γάμου τους -δείτε την εδώ-.

Που θα γίνει ο γάμος Αυγουστίδη - Κρασσά και η βάφτιση του γιου τους

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για το διπλό μυστήριο πού έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μαζί με τον θρησκευτικό γάμο, ο μονάκριβος γιος τους, πρόκειται να βαφτιστεί και να πάρει το όνομα Αχιλλέας - Κωνσταντίνος.

Expand player

Οι τελετές θα πραγματοποιηθούν σε στενό κύκλο καλεσμένων. Ο ηθοποιός αναζητούσε κέντρο δεξιώσεων στην Κρήτη, όπου εκεί πραγματοποιούνται αυτή τη περίοδο τα γυρίσματα του Σασμού, όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Με ρίζες, λοιπόν, από τη Μεγαλόνησό, αλλά και τη μητέρα του ηθοποιού να έχει χριστεί πρέσβειρα του Κρητικού Πολιτισμού από την Περιφέρεια Κρήτης, υπάρχει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει και ένα δεύτερο γλέντι με άρωμα Κρήτης.

Δεν ξεκόλλαγε από τον γιο του - Η κοινή έξοδος του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Μαρία Τζομπανάκη και τη σύντροφό του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του σύντροφος, Γεωργία Κρασσά βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους μιας και πριν από κάποιους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υπέροχο αγοράκι που έφερε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι βλέπουμε σπάνια κοινά στιγμιότυπα στα social media, αν και πριν από κάποιες μέρες ανέβασαν την πιο επική φωτογραφία για τις Απόκριες (δείτε τη εδώ).

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ωστόσο εντόπισε τον αγαπημένο ηθοποιό μαζί με την σύντροφό του, τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη και τον γιό του, σε οικογενειακή έξοδο το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον γιο του ενώ η Μαρία Τζομπανάκη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την έξοδό της με τον εγγονό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στην πρώτη σκηνή που έπαιξα με τη μητέρα μου...» - Συγκινημένος ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη Μαρία Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη: Αποκάλυψε τις πρώτες εντυπώσεις για την νύφη της, Γεωργία - «Όταν την γνώρισα είπα, αυτή είναι...»