«Δεν μπορώ να τις φανταστώ ντυμένες...» - Η επική ατάκα Μουτσινά για Τούνη και Αλεξανδράκη

«Είναι τσακωμένες με το ύφασμα εδώ και χρόνια»

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη το καλοκαίρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και την Τετάρτης 6/4 ο Νίκος Μουτσινάς στο Stand Up, με αφορμή, θέλησε να σχολιάσει την Ιωάννα Τούνη, η οποία ζήτησε να είναι παράνυφος στον γάμο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, και τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο φίλες.

Η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Τούνη και την Αλεξανδράκη

Συγκεκριμένα, οι δύο φίλες είχαν δημοσιεύει μία φωτογραφία από της συνομιλία τους, όπου η Ιωάννα Τούνη της ζητά να την κάνει παράνυμφο και αν την ντύσει όπως θέλει.

Expand player

Ο παρουσιαστής, γνωρίζοντας τες μιας και τις έχει φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή, διαβάζοντας τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους είπε: «Δεν μπορώ να τις φανταστώ και ντυμένες τις κοπέλες αυτές, δεν μπορώ να τις φανταστώ και στον γάμο, αφού είναι τσακωμένες με το ύφασμα εδώ και χρόνια. Βέβαια θα μου πεις γάμος είναι μπορεί να κάνουν και ανατροπή και να ντυθούνε», είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς, είναι γνωστό πως τις συμπαθεί αρκετά πολύ και περνάει τέλεια όποτε είναι καλεσμένες του.

«Αχ άτιμε...»: Η Ιωάννα Τούνη απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μπορεί κάθε τρεις και λίγο να οργιάζουν οι φήμες που τους θέλουν χώρια αλλά, όπως όλα δείχνουν ο έρωτας ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι εδώ για να μείνει. Οι δυο τους μάλιστα είναι γνωστό πως πλέον συγκατοικούνε στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, παρά του γεγονότος ότι η Ιωάννα μόλις έφτιαξε το δικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την φορά τις φήμες περί χωρισμού, πυροδότησαν τα social media της Τούνη. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η γνωστή Influencer επέλεξε να μην ανεβάσει τίποτα στα social media με τον σύντροφό της, με συνέπεια οι διαδικτυακοί της φίλοι… να ανησυχήσουν ότι κάτι συμβαίνει.

Η Ιωάννα Τούνη ωστόσο αποκάλυψε ότι αφού βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα για χάρη του Δημήτρη Αλεξάνδρου ταξίδεψε ξανά για την Θεσσαλονίκη για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Αχ άτιμε τι μάγια μου έχεις κάνει και με έφαγαν οι διαδρομές» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα social media, διαψεύδοντας οριστικά κάθε υπόνοια περί χωρισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη πρέπει να διαψεύσει τέτοιες φήμες, καθώς όπως φαίνεται είναι πολύ εκείνοι που ελπίζουν σε ένα μελλοντικό χωρισμό του ζευγαριού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ιωάννα Τούνη ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον Νικηφόρο και προκάλεσαν "πανικό"

Κλασικό σπίτι ελληνίδας μάνας - Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το πατρικό της