Αποκάλυψε τον μήνα που θα γίνει ο γάμος της η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το παιδί από...»

Πλησιάζει η ημερομηνία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψε τον μήνα που θα γίνει ο γάμος της η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το παιδί από...»

Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη να απολαμβάνουν την εξόρμησή τους εκτός Αθηνών, ωστόσο δεν ξεχνούν την αγαπημένη τους φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία προσέχει τα σκυλιά του παρουσιαστή, καθώς είναι γείτονες.

Η Ιωάννα Τούνη κατέγραψε λοιπόν μία βιντεοκλήση που είχε ο αγαπημένος της με την καλή του φίλη, στην οποία αποκάλυψε πότε ακριβώς θα γίνει ο γάμος της καθώς και πότε θα το βάλει μπρος για ένα παιδάκι.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο της

«Πρέπει να ξεκινήσεις να βάλεις μπροστά να κάνεις παιδί», της είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να απαντάει: «Το παιδί από Σεπτέμβρη γιατί τελικά θα κάνουμε Σεπτέμβρη τον γάμο. Αυτόν τον Σεπτέμβρη».

Η σχέση της με τον άντρα της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μέλλοντα σύζυγό της αλλά και στον γάμο της.

«Το 2020 γνώρισα τον άνδρα μου, το 2021 μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτές οι δύο χρονιές έχουν σημαδευτεί πολύ όμορφα. Αν έχεις καλή πεθερά θα έχεις καλή ζωή. Είναι νόμος αυτό, η Αλεξανδράκη το υπογράφει. Βλέπω στο τέλος να παίρνω τον άντρα μου και έναν παπά και να παντρευόμαστε.

Πηγαίνουμε από αναβολή σε αναβολή γιατί δεν εθελοτυφλούμε στα προβλήματα των άλλων. Οπότε προτιμούμε να δώσουμε προτεραιότητα σε κάποιον που έχει ανάγκη.

Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι και ο άντρας μου το θέλει, απλά περιμένουμε να πάρουμε την ευλογία πρώτα από τον Θεό και μετά να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο», είπε η Δήμητρα, λίγο μετά τις καταγγελίες της για τον αδερφό της και το σχολείο που πηγαίνει.