Νέα καταγγελία από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο...»

«Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα καταγγελία από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο...»

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά την καταγγελία που έκανε στην εκπομπή Love it, προχώρησε σε νέα καταγγελία, για την αντιμετώπιση που δέχθηκε ο αδερφός της από τους συμμαθητές της μετά την αποκάλυψή της.

Οι αναρτήσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών να υπάρξει ησυχία για να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και ανάλογα θα πράξουμε σαν οικογένεια, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χωρίς να τους αναφέρω ονομαστικά, ούτε το σχολείο ανέφερα, ούτε την περιοχή, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή και εκφοβίζουν τη μητέρα μου! Χωρίς καν να έχω υποδείξει κάποιον.

Δεν θέλαμε να κινηθούμε νομικά εξ αρχής, θέλαμε απλά να σταματήσουν με όμορφο και ήρεμο τρόπο όλη τη παρενόχληση που γίνεται στο παιδί, για αυτό το λόγο δεν με αφήνει να κινηθώ ακόμα νομικά η μητέρα μου.

Έχουμε βάλει τις τελευταίες ημέρες λόγω της κατάστασης μία γυναίκα να τον πηγαίνει και να τον παίρνει από το σχολείο γιατί αν μείνει στη στάση του λεωφορείου περιμένοντας το πούλμαν με αυτά τα παιδιά δημιουργούνται καταστάσεις, φοβόταν και δεν περίμενε και έφευγε. Σήμερα μας είπε επί λέξει η γυναίκα αυτή ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο το παιδί ήταν τρομοκρατημένο, να νιώθει ανασφάλεια με τα παιδιά γύρω του! Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο μήπως και δεν ξανά γυρίσει.

Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο μαζί και άλλες πλέον μαρτυρίες ανθρώπων που δεν τολμούσαν να μιλήσουν μέχρι εχθές, θα τα προσκομίσω όλα στον εισαγγελέα. Το ζήτησα ευγενικά και έκανα και σχετικό βίντεο post 15 λεπτών στις 23/09/21 για μία καλή σχολική χρονιά. Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπο», έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη καταγγελία

Δήμητρα Αλεξανδράκη καταγγελία για bullying

Δήμητρα Αλεξανδράκη αδερφός

Δασκάλα του αδερφού της την απειλεί με δικηγόρο μετά την καταγγελία της για σκηνικά βίας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό, με αφορμή τις ερωτήσεις που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά το οποίο ο ετεροθαλής αδερφός της δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του στο σχολείο.

Λίγη ώρα αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε μέσα από τα instastories πως η δασκάλα του σχολείου του αδερφού της απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο, με αφορμή τα όσα είπε.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, ανέφερε πως ένας γονιός συμμαθητή του αδερφού της ζήτησε εξηγήσεις από τη μητέρα της.

«Την ώρα που ήμουν στην εκπομπή, μου ήρθε μήνυμα από τη μητέρα μου που μου είπε ότι πήγε ένας γονιός, ένας μπαμπάς, να της βάλει χέρι, να τη μαλώσει. Γιατί βγήκα και μίλησα για το θέμα δημόσια. Η μητέρα μου ήταν στη δουλειά και πήγε και την ενόχλησε στη δουλειά της. Δεύτερον, η διευθύντρια παίρνει τηλέφωνο και λέει θα μιλήσει με δικηγόρο.

Τόσο καιρό για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά κάποια τέτοια κίνηση δεν την κάνατε. Από τη στιγμή όμως που ακούσατε το θέμα και βγήκε στη δημοσιότητα, κοιτάξατε πάλι πως θα το καλύψετε, όχι πως θα το φτιάξετε. Επειδή λέτε και μιλάτε για δικηγόρους, εδώ είμαι και περιμένω οτιδήποτε. Εγώ δεν ανέφερα ονόματα, αν θέλετε να σας μάθει ο κόσμος προχωρήστε.

Αν είναι δυνατόν, έφυγε αυτός ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά της μητέρας μου να ζητήσει τον λόγο που δεν ανέφερα ούτε την περιοχή. Σας πειράζει που ακούγεται αλλά δε σας πειράζει αυτό που κάνουν τα παιδιά σας και αντί να τα μαζέψετε τα σιγοντάρετε», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.