"Έχω βίντεο στα χέρια μου που τον κλωτσάνε" - Δύσκολες ώρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η εξομολόγηση για τον μικρό της αδερφό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό, με αφορμή τις ερωτήσεις που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά το οποίο ο ετεροθαλής αδερφός της δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του στο σχολείο.

Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για την βία που δέχτηκε ο αδερφός στο σχολείο

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία, έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram, που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν.

Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

"Φοβήθηκα πάρα πολύ" - Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της Αλεξανδράκη

Σε ζωντανή σύνδεση στο Happy Day βγήκε το πρωί της Δευτέρας (8/11) η Δημήτρα Αλεξανδράκη. Η ίδια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κράτησε τόσες μέρες στο νοσοκομείο, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι της.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Στην αρχή ξεκίνησαν οι πόνοι στο σπίτι. Πήρα μυοχαλαρωτικό, έδειχνε να υποχωρεί. Στην αρχή ανέβηκε πυρετός.

Εγώ δεν θα πήγαινα στο νοσοκομείο. Ο άντρας μου επέμεινε. Μπορείς να πάθεις μέχρι σηψαιμία στο αίμα από αυτό το μικρόβιο. Είναι ένα μικρόβιο που έκατσε στα νεφρά.

Μου έκαναν και αξονική και μου έβαλαν σκιαγραφικό και καίγεσαι. Η φίλη μου η Πωλίνα Κωσταγιού έπαθε το ίδιο και έφτασε πριν από τη σημψαιμία».

Η Δημήτρα αποκάλυψε πως ήταν πυελονεφρίτιδα αυτό που έπαθε. Αναφορικά με την αποχώρηση της Ιωάννας Τούνη από το J2US είπε: «Είναι προσωπικό, δικό της θέμα. Απλά όταν έχει να κάνει με θέμα υγείας καλό είναι να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί».