Χωρισμός Τούνη - Αλεξάνδρου! Η απάντηση της Ιωάννας στις φήμες που κυκλοφορούν

Το βίντεο που τις διαψεύδει όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός Τούνη - Αλεξάνδρου! Η απάντηση της Ιωάννας στις φήμες που κυκλοφορούν

Έντονες ήταν οι φήμες τις τελευταίες εβδομάδες που ήθελαν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχουν χωρίσει. Όλα ξεκίνησαν από το ταξίδι της ξανθιά καλλονής στο Ντουμπάι (για το οποίο την έκραξαν άσχημα). Πολλοί θεώρησαν πως λόγω του ότι δεν έχει αναφερθεί στο όνομα του ή δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση σχετικά με την απόσταση που τους χώριζε.. περνούν κρίση.

Μάλιστα, όταν γύρισε στην Ελλάδα από τις διακοπές της έφυγε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, η διάψευση στις φήμες αυτές δεν άργησε να έρθει! Το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για το τριήμερο στα χιόνια, όπου έμειναν σε ένα απίστευτο μέρος.

Μάλιστα, με ένα απίστευτο instastory θέλησε να απαντήσει σε όλα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Η ανάρτηση της Τούνη για τις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου

«Μας έχετε χωρίσει στα άρθρα 356 φορές, αλλά είμαστε μαζί και περνάμε τέλεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η βόλτα στην Αθήνα και το συγκινητικό βίντεο με τη μητέρα της

Η πετυχημένη επιχειρηματίας , αυτή τη φορά, επισκέφτηκε την Αθήνα μαζί με την μητέρα της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, καθώς είναι το στήριγμα της όπως έχει αναφέρει η ίδια πολλές φορές., καθώς την μεγάλωσε μόνη της μιας και ο πατέρας της Ιωάννας ήταν απών.

Ακόμη μάλιστα και όταν διέρρευσε το ροζ βίντεο, η μητέρα της στάθηκε σαν βράχος και ήταν δίπλα της με κάποιους κοντινούς της φίλους και την υποστήριξαν λέγοντας της πως δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό και πως σίγουρα έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες δυστυχώς

Στον Λυκαβηττό και συγκεκριμένα στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων, βρέθηκαν οι δυο τους και πέρασαν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο στο instagram.