«Όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά..» - "Τσακίζει" κόκαλα η Ιωάννα Τούνη για τον πατέρα της

«Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά..» -

Η Ιωάννα Τούνη "άνοιξε" την καρδιά της και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η γνωστή influenecer αλλά και επιχειρηματίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον πατέρα πατέρα της ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πόσο θυμωμένη νιώθει απέναντί του καθώς ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη για τη στάση του. Από την άλλη, καταιγιστικές είναι και οι εξελίξεις σχετικά με το revenge porn βίντεο.

Η σπάνια εξομολόγηγη της Ιωάννας Τούνη

«Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός.

Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη.

Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε.

Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει “ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”.

Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου. Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι.

Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

«Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός» - Η μακροσκελής ανάρτηση και το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για το διαδικτυακό bullying που γίνεται τις τελευταίες μέρες στα social media με αφορμή την ανάρτηση - απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Μάλιστα στο κείμενό της, η Ιωάννα Τούνη άφησε αιχμές και για τον Ηλία Γκιώνη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την influencer.

«Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει κι εγώ – και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Εύχομαι σε όλους να μην να μην βρεθούν ποτέ σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

Παιδιά η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη, όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας. Αδιανόητο μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιου, ψεύτες και υποκριτές! Ανθρώπους που δηλώνουν «σωτήρες» και «ακτιβιστές» και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λένε τα 2 ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή, άλλο τόσο και περισσότερο κακό έκαναν στη συνέχεια! Καλό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!

Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες. Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! Είναι κομπλεξισμός! Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους με την αξία τους και εσύ δεν έχεις. Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying…Ας ξεκινήσουμε από τώρα. #Stop_cyberbullying», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη cyber bullying