Τεράστια αμηχανία: Ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπροστά στον πρώην για τον νυν

«Κάγκελο» ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Κυριακής (10/4) σε επίδειξη μόδας του AXDW, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της φίλης τους, Irene Angelopoulos.

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε το πρώην ζευγάρι και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία ερώτηση για την προσωπική τους ζωή.

Expand player

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει για τα μάτια του), εκείνη πάγωσε.

Η αμηχανία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην του, είπε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».

Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη σχέση της Παναγιώταρου με τον Σχίζα

Τον τελευταίο καιρό ένα από τα θέματα που απασχολεί τη showbiz είναι η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα. Ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να παλεύει για την παραμονή του στο παιχνίδι, όμως το μοντέλο που βρίσκεται στην έξω ζωή δίνει τις δικές της σχετικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού On Time οι δύο τους είναι με σιγουριά ζευγάρι και ειδικά μετά την κίνηση του παίκτη κατά την νίκη του σε αγώνα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ του περιοδικού κάνει γνωστό πως αυτός είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο ήρθε κοντά η Αλεξάνδρα μετά τον χωρισμό από τον Αριστομένη. Μάλιστα η αγάπη και των δύο για την γυμναστική ήταν ένα από τα βασικά για να έρθουν πιο κοντά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο The Masked Singer ο πρώην σύζυγος της Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος;

Survivor 5: Η φωτογραφία που ''καίει'' τη σχέση της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα