«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα...» - Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογείται για τη δουλειά της

«Δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος»

Μία πολύ όμορφη συζήτηση είχε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή «Love it», το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην οποία συμμετέχει αλλά στη συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία. Μεταξύ άλλων όμως αναφέρθηκε ξανά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο που εργάζεται.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία.

Expand player

Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε φοβερή χημεία, είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Μας έχει πάει πολύ καλά αυτή η συνεργασία».

Χαλαρές στιγμές σε απόμερο νησί - Οι διακοπές της Παπουτσάκη με τον άντρα και τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει ξέγνοιαστες και οικογενειακές στιγμές στο πλάι των παιδιών της και αυτό είναι κάτι, που της δημιουργεί μεγάλη χαρά με αποτέλεσμα να ποστάρει μοναδικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ηθοποιός για τις διακοπές του Πάσχα βρέθηκε μέχρι το Αγκίστρι με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά, τα οποία πολύ πρόσφατα αποτύπωσε πάνω της με ένα τατουάζ. Οι στιγμές που πέρασαν στο νησί ήταν πολύ χαλαρές στη φύση και στην παραλία, μιας και το μέρος διακρίνεται για την απλότητα του.

Άλλωστε σε συνεντεύξεις της η ίδια έχει αυτοχαρακτηριστεί ως ''χίπισσα'' και πως δεν έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από τη ζωή της. Θέλει να περνάει καλά με όσους αγαπάει και αυτό υποδηλώνει πως είναι ολοκληρωμένη και έχει βρει το νόημα της ζωής στα απλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τότε μας τσάκιζαν, τι έλεγε το στόμα τους...» - Η Παπουτσάκη έκανε ένα ασύλληπτο ξεκαθάρισμα

«Είναι φοβερό να σε βρίζει ψιθυριστά την ώρα που...» - Η Παπουτσάκη ''σπάει'' τη σιωπή της για περιστατικό στη σκηνή