Κατερίνα Παπουτσάκη: Έκανε τατουάζ για τα παιδιά της - Η συγκινητική ανάρτηση

Είναι απλά υπέροχο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Έκανε τατουάζ για τα παιδιά της - Η συγκινητική ανάρτηση

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αποφάσισε να κάνει ένα υπέροχο τατουάζ στο σώμα της για τα δύο παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να χτυπήσει στα πλευρά της, τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών της, του Μάξιμου και του Κίμωνα.

Μάλιστα αυτό δεν ήταν το μόνο τατουάζ που έκανε στο σημείο η Κατερίνα Παπουτσάκη, καθώς δίπλα στις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών της, έβαλε και ένα χαμογελάκι.

Η ίδια άλλωστε είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει πολλές δραστηριότητες με τα παιδιά της (δείτε εδώ την ανάρτηση της από την επίσκεψή τους στο μουσείο).

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

H εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στο θέατρο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάθισε την Κυριακή 10/4 στον καναπέ του Dot και μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα πορεία της, μιας και είναι ένα ζήτημα που τη συγκινεί πολύ. Η ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει και για τις δύσκολες στιγμές αλλά και για το λόγο, που αναγκάστηκε να μην κάνει τηλεόραση.

Γενικά έκανε ευρέως κατανοητό, πως έχει αποκτήσει μια κακή σχέση με τους παπαράτσι και τις μεσημεριανές εκπομπές μιας πολύ συγκεκριμένης εποχής και αυτό είναι κάτι, που δύσκολα διαγράφεται.

«έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, τα μεσημεριανά, τα πολύ κακά μεσημεριανά. Τότε μας τσάκιζαν, ειδικά τα παπαρατσικά. Έβλεπα το δέντρο σε λάθος σημείο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που έκανε παρέα με εκδότες, με παράγοντες, ήμουν τελείως χίπισσα μέσα σε όλο αυτό. Ήμουν απροστάτευτη μέσα σε όλο αυτό, η εύκολη λεία».

«Έφταιξε και το γεγονός ότι έπαιξα και την Αλίκη, τους διέγειρε όλο αυτό. Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση για αυτόν τον λόγο». «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης. Τι έλεγε το στόμα τους… Δεν θα έκανα ξανά αυτοβιογραφία, με τίποτα. Αφήστε με, όχι, υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.