Συγκινημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Κατερίνα Παπουτσάκη - «Ξεκίνησα από 19 χρονών...»

Το βίντεο που την έκανε να δακρύσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Κατερίνα Παπουτσάκη - «Ξεκίνησα από 19 χρονών...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με το βίντεο που ετοίμασε για εκείνη η εκπομπή.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση καθώς και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Το ότι μου λες ότι συγκινήθηκες με το βίντεο, που έχεις ακούσει πολλά ωραία πράγματα για εσένα και επειδή δεν είσαι στο ξεκίνημα μιας καριέρας με το που άκουσα κάτι καλό «αχ πόσο χαίρομαι», έχεις κάνει μία ωραία διαδρομή… έχεις ξεκινήσει από μικρή, από κοριτσάκι», της είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεκίνησα από 19 χρονών και δεν χρειάστηκε να κάνω δημόσιες σχέσεις… Είμαι χαρούμενη γιατί είχα πολλές ευκαιρίες στην καριέρα μου. Ήμουν τυχερή», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Παπουτσάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο λόγος που δεν αποκάλυψε εκείνους που την παρενόχλησαν

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/10) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκαλύψε τον λόγο που δεν έχει αναφέρει τα ονόματα των ανθρώπων που την παρενόχλησαν (δείτε εδώ τις τελευταίες της δηλώσεις για την τραυματική της εμπειρία στο θέατρο).

«Δεν είχε νόημα να μοιραστώ την δική μου παρενόχληση. Δεν είναι ενεργοί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πιεσμένος. Τα πράγματα θα αλλάξουν, η νέα γενιά είναι πιο δουλεμένη.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, όταν άκουσα σκληρές κριτικές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά. Η δουλειά αυτή για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω, είναι επικοινωνία, έχει χαρά, έχει αγάπη, έχει και άλλα…».