Στο πολεμικό Μουσείο με την οικογένειά της η Κατερίνα Παπουτσάκη - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο πολεμικό Μουσείο με την οικογένειά της η Κατερίνα Παπουτσάκη - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία έχει καταφέρει να διατηρεί μία συγκλονιστική σιλουέτα για την ηλικία της (δείτε εδώ πως), λόγω της ημέρας, αποφάσισε να γιορτάσει την 25η Μαρτίου πηγαίνοντας στις 24/3 με την οικογένειά της στο Πολεμικό Μουσείο. Διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να μάθει την ιστορία στα μικρά της παιδιά εύκολα και ξεκούραστα, απολαμβάνοντας και η ίδια την βόλτα της.

Με την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει ένα επίκαιρο μήνυμα, αυτό της αντίστασης στον πόλεμο, γράφοντας: "Stop the war".

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Πολεμικό Μουσείο

Στη συνέχεια, μας έδειξε τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, την ώρα που εξερευνούσαν τα κανόνια, τις στολές και τα όπλα των πολεμιστών,

Ο γιος της Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη - Πολεμικό Μουσείο

ενώ αργότερα ο μικρός Κίμωνας κουράστηκε και η εξερεύνηση συνεχίστηκε με τον ίδιο να παρακολουθεί από το καροτσάκι του και τον πατέρα του να τον μεταφέρει παντού.

Ο σύζυγος και το παιδί της Κατερίνας Παπουτσάκη

H ονοματοδοσία του γιου της και οι μπουμπουνιέρες

Με έναν διαφορετικό αλλά εξίσου γλυκό τρόπο, θέλησαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, να δώσουν όνομα στο δεύτερο παιδάκι τους. Έτσι, στα τρίτα γενέθλια του επέλεξαν να κάνουν ονοματοδοσία αντί βάφτισης, και την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί στο γεγονός της ονοματοδοσίας και είχε πει πως: «Είναι μία απόφαση με τον Παναγιώτη να μην βαφτίσουμε τον δεύτερο γιο μας και να κάνουμε ονοματοδοσία. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω περαιτέρω »

«Στις 4 Μαρτίου το Κιμωνάκι μας έγινε τρία! ????????Παρτάραμε με ένα γλέντι τρικούβερτο στο @sixdogsgr μετά από επιθυμία του φανταστικού και εκρηκτικού Εορτάζοντα! Υγεια υγεία υγεία!! Εύχομαι για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και κυρίως ΕΙΡΗΝΙΚΟ αύριο ! Στα τρίτα γενέθλια του Κίμωνα μας, γιορτάσαμε και την ονοματοδοσία του με την αγαπημένη νονά μας @lida_kap να δίνει και επίσημα τις πιο ουσιαστικές ευχές Τύχη - Τόλμη & Ταλέντο! ♥️»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα γενέθλια του γιου τηςΟ γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη στα γενέθλια τουΤο πάρτυ για την ονοματοδοσία του γιου της Παπουτσάκη Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τη νονά του γιου της