Τα γεύματα που τρώει και δεν παίρνει κιλό - Έτσι καταφέρνει η Κατερίνα Παπουτσάκη και διατηρείται άψογα στα 43 της

Έχουμε όλα τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα γεύματα που τρώει και δεν παίρνει κιλό - Έτσι καταφέρνει η Κατερίνα Παπουτσάκη και διατηρείται άψογα στα 43 της

Μπορεί να είναι 43 ετών και μαμά (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της), ωστόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι αναντίρρητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και όχι άδικα. Η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση και μοιράζει εγκεφαλικά με το κορμί της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι ιδιαίτερη αυστηρή με τη διατροφή της, και δεν ξεφεύγει καθόλου και μάλιστα σας έχουμε το πρόγραμμα που ακολουθεί για να διατηρείται στα κιλά της.

Το πρόγραμμα διατροφής της Κατερίνας Παπουτσάκη

  • Πρωινό: 1 τοστ με δημητριακά και γάλα.
  • Δεκατιανό: Μια μπάρα από δημητριακά.
  • Μεσημεριανό: Μια μερίδα μαγειρευτό φαγητό. Το συγκεκριμένο γεύμα συνδυάζεται, με σαλάτα εποχής. Επιπλέον, μπορείτε να φάτε 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.
  • Απογευματινό: Μισή μαύρη σοκολάτα.
  • Βραδινό: Σαλάτα εποχής με λίγο λάδι και ένα παξιμάδι.

Το πρόγραμμα διατροφής της Κατερίνας Παπουτσάκη

Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη (25 Ιανουαρίου 1979) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου (2001). Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι: Κόκκινος Κύκλος, Αέρινες Σιωπές, Η απλή μέθοδος των τριών, Έχω ένα μυστικό..., Εθνική Ελλάδος, ενώ κινηματογραφικά κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές είναι στις ταινίες: Το φιλί της Ζωής, I Love Karditsa, Λάρισα εμπιστευτικό και Το έτερον ήμισυ.

Γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1979 στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από την Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της, Μιχάλης Παπουτσάκης κατάγεται από την Σητεία και η μητέρα της, Μαρία Φραγκιαδάκη από το Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Γιάννη Παπουτσάκη (γεν. 1983). Μετά το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα διερμηνείας του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών (Institut Français d'Athènes) αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της, λόγω της παράλληλης φοίτησης στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου από την οποία πήρε το πτυχίο της ως ηθοποιός. Ακόμη έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασικού τραγουδιού, χορού και μπαλέτου.