Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Κατερίνας Παπουτσάκη - Ο γιος της έγινε 3 ετών

Η ανάρτηση στο Instagram και το θεματικό πάρτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια της Κατερίνας Παπουτσάκη - Ο γιος της έγινε 3 ετών

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρού τους γιου στο κέντρο της Αθήνας και μοιράστηκαν την Τρίτη 8/3 με τους ακόλουθούς τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες. Ο γιος του ζευγαριού, Κίμωνας, έγινε μόλις 3 ετών στις 4/3 και το πάρτι των γενεθλίων του ήταν αποκριάτικο, καθώς συνέπεσε με το τριήμερο της Αποκριάς.

Η τούρτα του ήταν εμπνευσμένη από την ταινία Cars και ο στολισμός του αποτελούνταν από μπλε και ασημί μπαλόνια που έγραφαν το όνομα του μικρού αγοριού.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, γεγονός που φανερώνεται από το πόσο σύντομα παντρεύτηκαν μετά την γνωριμία τους. Για τον γάμο της έκανε πρόσφατα δηλώσεις η ηθοποιός μιλώντας ακόμη και για το κόστος του νυφικού της (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη από τα γενέθλια του γιου της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, έγραψε: «Στις 4 Μαρτίου το Κιμωνάκι μας έγινε τρία! Παρτάραμε με ένα γλέντι τρικούβερτο μετά από επιθυμία του φανταστικού και εκρηκτικού εορτάζοντα! Υγεια υγεία υγεία! Εύχομαι για τα παιδιά μας ένα καλύτερο και κυρίως ΕΙΡΗΝΙΚΟ αύριο!».

Στην ανάρτησή της συμπεριλαμβάνεται μία εικόνα με εκείνη, τον Κίμωνα και τον σύζυγο της Κατερίνας Παπουτσάκη, την ώρα που ο γιος τους σβήνει τα κεράκια της τούρτας του, γεγονός σπάνιο, καθώς η ίδια δεν επιλέγει να μοιραστεί προσωπικές τις στιγμές με τον Παναγιώτη Πιλαφά συχνά.

Στα επείγοντα η Κατερίνα Παπουτσάκη - Τι συνέβη;

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε εμφανιστεί φανερά συγκινημένη μιλώντας για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στα επείγοντα, καθώς όπως είπε έπεσε και χτύπησε το χέρι της.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για την περιπέτεια που είχε δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τα επείγοντα αλλά και αργότερα μια φωτογραφία με το ''σκληρό'' αποτέλεσμα της πτώσης της.

«Στα επείγοντα, έχω χτυπήσει το χέρι μου και έχω έρθει εδώ για να με δει ο γιατρός. Έπεσα ο μπούφος και έχω λίγο άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είμαι ok για την παράσταση», λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη στο βίντεο που ανέβασε.

Λίγο μετά την ανακοίνωση που έκανε η ηθοποιός μέσα από τα επείγοντα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το τι τελικά συνέβη. Όπως είδαμε, η Κατερίνα Παπουτσάκη έσπασε τελικά το χέρι της, με αποτέλεσμα να της το δέσουν για να μπορέσει να αναρρώσει σωστά.

undefined