Σήμερα γάμος γίνεται - Παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης την αγαπημένη του Κρίστη

Περισσότερες πληροφορίες για την τελετή

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να παντρευτούν μετά τον ντόρο που είχε γίνει για το γάμο τους και την πολύ ιδιαίτερη πρόταση, που είχε κάνει ο tatoo artist στην γυναίκα. Όλοι θυμόμαστε πως πριν από δύο χρόνια σε μια παραλία ενώ ήταν οι δύο τους χαλαρές στιγμές της ζήτησε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όμως αυτό έμεινε εκεί.

Τα ευχάριστα πως τελικά το γεγονός δρομολογήθηκε έγιναν γνωστά πριν από λίγες ημέρες, μιας και ο γαμπρός θα λείψει μακριά για επαγγελματικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση θα γίνει και θρησκευτικός γάμος με το καλό όταν γυρίσει, για τη ώρα όμως την Παρασκευή 6/5 οι δύο τους θα πραγματοποιήσουν πολιτικό γάμο.

Expand player

Ο πολιτικός γάμος του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστι Καθάργια

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Μαΐου στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζήσουν αυτή την ημέρα όσο γίνεται περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτός θα παντρέψει την Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο παρουσιαστής έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον γάμο του με την καλή του.

«Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορωνοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορωνοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Μαυρίδης: Ποζάρει με την σύντροφό του και τον γιο της με φόντο τον Παρθενώνα - Το τρυφερό μήνυμα

Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ