Γιώργος Μαυρίδης: Ποζάρει με την σύντροφό του και τον γιο της με φόντο τον Παρθενώνα - Το τρυφερό μήνυμα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Ποζάρει με την σύντροφό του και τον γιο της με φόντο τον Παρθενώνα - Το τρυφερό μήνυμα

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφο του Κρίστι Καθάργια και δεν το κρύβει. Σε κάθε ευκαιρία το ζευγάρι δεν διστάζει να μοιραστεί στα social media κοινά στιγμιότυπα από όσα κάνει στην καθημερινότητά του, μαζεύοντας χιλιάδες likes.

Έτσι και σήμερα 15/3, ο αγαπημένος tattoo artist, που πρόσφατα τον είδαμε στο Total BlackOut και κλάψαμε στα γέλια, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του αλλά και τον γιο της από την βόλτα τους στην Ακρόπολη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Instagram

«Υπό κανονικές συνθήκες θα έγραφα ότι έφτασα 43 για να πάω στον Παρθενώνα, υπό αυτές τις συνθήκες, απλά αναφέρω ότι όσο έφτιαχνα την φωτογραφία καθόταν δίπλα και μου έδινε οδηγίες ο φαφούτης που κάθεται στην μέση!
Αυτά από μας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του Μαυρίδη για την απώλεια της Μόλυ

Το βράδυ της Τετάρτης 12/01 ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη καθώς μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για την σκυλίτσα του, Μόλυ η οποία πλέον δεν βρίσκεται κοντά του, κάτι που του στοίχισε αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις τελευταίες στιγμές δίπλα στην σκυλίτσα του, Μόλυ: «Ήταν 15 χρονών και τα τελευταία χρόνια βλέπαμε ότι είχε βαρύνει, δεν άκουγε και δεν έβλεπε καλά και για τον λόγο αυτό δεν ήθελα να την ταλαιπωρώ με φωτογραφίες και βίντεο για τα social media.

Με πλήγωνε αυτό που έβλεπα, είχα προετοιμαστεί για την απώλειά της, αλλά όσο και να έχεις προετοιμαστείς δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να σου βγει η αντίδραση που θα ήθελες.

Έχω πλέον και την Τσίχλα μαζί μου (σκυλίτσα) Όταν η Μόλυ ήταν στα τελευταία της ήμουν στο εξωτερικό για γυρίσματα και συγκεκριμένα στην Ρώμη για μια άλλη παραγωγή που έκανα.

Με παίρνει η Κρίστη ένα πρωί και μου λέει ότι η Μόλυ δεν αναπνέει καλά. Αμέσως με πήρε με βίντεο κλήση να τσεκάρω, κάλεσα στον κτηνίατρο, ενεργοποιήθηκαν αμέσως όλοι. Στις 6 το απόγευμα ήμουν πίσω στην Θεσσαλονίκη και σε όλο το ταξίδι μέσα μου έλεγα: “Σε παρακαλώ, κράτα να σε χαιρετήσω, κράτα, μην μου το κάνεις αυτό”.

Δεν θα μπορούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου ότι έφυγα για δυο μέρες και δεν θα μπορούσα να ήμουν δίπλα της στην τελευταία της ανάσα. Και τελικά όντως νιώθω ότι με περίμενε. Μόλις με είδε, την αγκάλιασα και έκανα ότι μπορούσα, μέχρι και μετάγγιση αίματος. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε, η μάχη ήταν άνιση για να παλεύει το ζώο.»

«Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που πέρασε με την περιπέτεια του λόγω κορωνοϊού καθώς τόνισε χαρακτηριστικά: «Το πέρασα λίγο δύσκολα, με ζόρισε πολύ όταν αρρώστησα. Έχει περάσει λίγο παραπάνω από ένας χρόνος. Πήρα μετά κιλά λόγω της κορτιζόνης, με ζόρισε πάρα πολύ. Κάθισα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, βγήκα, μετά ξαναμπήκα για δεύτερη φορά.

«Τη δεύτερη φορά μπήκα φασκιωμένος, μόνο τα μάτια φαίνονταν, για να μη με ξαναδούν, ξαναμαθευτεί και έχουμε πάλι… Όποιος αρρώσταινε τον έβριζαν, τότε ήταν πολύ της μόδας. Ήρθε το ασθενοφόρο και με πήρε γιατί είχα κάτι επιπλοκές».

Και συνέχισε μιλώντας για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια: «Η συγκατοίκηση, η συντροφικότητα και όλα αυτά ήρθαν στην πορεία της ζωής μου, όπου και μου το έβγαλε ο άνθρωπός μου και έτσι προχώρησα στην πρόταση. Όταν της έκανα την πρόταση γάμου νόμιζε πως η κάμερα έγραφε για τα γυρίσματα της εκπομπής, καλά πήγε όμως. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια».