Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαυρίδη - Πέθανε η Μόλυ

«Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαυρίδη - Πέθανε η Μόλυ

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του Μόλυ. Το σκυλάκι που είχε 15 ολόκληρα χρόνια και μοιραζόταν την καθημερινότητα του, καθώς την είχε παντού μαζί του ακόμη και στα ταξίδια του.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της. Το κείμενο του είναι πολύ συγκινητικό. Μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής της, την είθχε στο πλευρό του...

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για το θάνατο της Μόλυ

«Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών.
Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ.
Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν.
Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της εσφιγγα το χέρι και της φιλουσα το πρόσωπο ψυθιροζοντας πόσο την αγαπάω.

Καλό ταξίδι Πριτζηπεσσα μου!», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος σε λίγο καιρό θα παντρευτεί με την αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια και η πρόταση γάμου έγινε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η είδηση που είχε βγει για την Μόλυ και είχε κάνει έξαλλο τον Γιώργο Μαυρίδη

«Παιδιά με όλη την καλή διάθεση, τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχουν γραφτεί διάφορα θέματα για μένα τα οποία ήταν ψέματα και δεν μπήκα στην θέση ούτε να διαψεύσω ούτε να απαντήσω. Όσον αφορά την Μόλυ ή την Τσίχλα δεν αφήνω κανένα περιθώριο παραπληροφόρησης, γιαυτό λοιπόν ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι μου έσπασαν το αμάξι και ότι το σκυλί μου ήταν μέσα και κινδύνεψε. Η ΜΟΛΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΠΟΤΕ, γιατί απλά ΔΕΝ ήτα στο αμάξι. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Η Μόλυ και η Τσίχλα κινδυνεύουν μόνο από υπερβολική δόση αγάπης, αγκαλιές και χάδια. Η αλήθεια είναι ότι μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου για πολλοστή φορά, όπως συνηθίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή της Βαλαωρίτου να σπάνε αυτοκίνητα. Η Μόλυ βρισκόταν στο σπίτι, την πήρα μαζί με την Τσίχλα να πάμε να κάνουμε τις δουλείες μας. Φτάνοντας στο αυτοκίνητο διαπίστωσα το σπασμένο τζάμι. Έβαλα τα σκυλιά μέσα, (εκεί κάποιος τράβηξε τις φωτογραφίες) έφτασα στον προορισμό μου, πέρασε από τότε ένας μήνας, έφτιαξα το τζάμι, η Τσίχλα έκανε καμία 10 χειρουργεία και πάει πολύ καλά, η Μόλυ έφαγε 3 μπαλάκια του Τένις γιατί είναι επίτιμο μέλος των Τσιτσιπασχουλς,

η Τσίχλα χέζει όπου βρει ασταμάτητα και μου έχει φάει 3 ζευγάρια παπούτσια, 1 κινητό και 1 ζευγάρι ηλίου, εγώ χθες έσπασα το μεγάλο νύχι του αριστερού μου ποδιού στην μπάλα και είμαι πιασμένος μέχρι τα αιτία και η ζωή συνεχίζεται. Αυτά καρδούλες μου, καλή συνέχεια σε όλους και σας παρακαλώ αφήστε τα σκυλάκια μου έξω από αυτό το παιχνίδι. Με αγάπη»

 Πέθανε η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη