Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο Γιώργος Μαυρίδης - Το φαντασμαγορικό βίντεο

Έμεινε έκπληκτη η αγαπημένη του! Βγαλμένος από ταινία ο τρόπος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο Γιώργος Μαυρίδης - Το φαντασμαγορικό βίντεο

Το επόμενη βήμα στη σχέση του αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Μαυρίδης και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια, με την οποία είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. Ο τρόπος που γονάτισε ο tatto artist - παρουσιαστής, ήταν βγαλμένος από ταινία.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής. Η Μόλυ και η Τσίχλα - τα σκυλιά του Μαυρίδη - έπαιζαν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου!», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια σε ένα από τα μπαλάκια που άνοιξαν, υπήρχε μέσα το δαχτυλίδι, με την Κρίστη Καθάργια, που είχε τα γενέθλια της πριν λίγες ημέρες, να μένει άφωνη με το που το βλέπει και να συγκινείται. Αμέσως είπε το "ναι"!

Να σημειωθεί ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν χρόνο, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να μοιραστεί τώρα το εν λόγω βίντεο με τους φίλους του στο Youtube.

Το βίντεο με την πρόταση γάμου του Γιώργου Μαυρίδη

Αυτός θα τον παντρέψει με την Κρίστη Καθάργια

Ο παρουσιαστής, που ες έκλεισε τα 43 του, έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον γάμο του με την καλή του.

«Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορωνοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορωνοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.