Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική ανάρτησή του για τα 43α γενέθλιά του

«Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, πόσο πολύ μου έλειπε να έχω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Η συγκινητική ανάρτησή του για τα 43α γενέθλιά του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να κάνει μία ιδιαίτερη αναφορά στα παιδικά του χρόνια με αφορμή τα 43α γενέθλιά του, που είναι σήμερα.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, ο αγαπημένος παρουσιαστής κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους με τα λόγια του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για τα γενέθλιά του

«Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, πόσο πολύ μου έλειπε να έχω έναν μπάρμπα να με κάνει να γελάω, να περνάω καλά. Κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι ενός φίλου και βρισκόταν εκεί κάποιος θείος, κάποιος μπαμπάς, δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο το διασκέδαζα. Θα προσπαθούσε σε μόνιμη βάση να γίνει ενα με την παρέα, να γίνει μικρό παιδί, να μας κάνει να περάσουμε καλα, ήταν απίστευτο το συναίσθημα να βλέπεις έναν μεγάλο άνθρωπο με κοιλίτσα, γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες να κάνει τα πάντα για να γελάσεις μεχρι δακρύων.

Τότε ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που το έκαναν οι μεγάλοι αυτό, το μόνο σίγουρο ήταν οτι μου άρεσε και δυστυχώς έλειπε από την ζωή μου. Φέτος λοιπόν κατάλαβα γιατί ενας τύπος 43 χρόνων μπορεί κάνει τα πάντα για να ακούσει το γέλιο ενός παιδιού. Πέρασαν τα χρόνια και πλέον αυτός ο μπάρμπας με τα γκρίζα μαλλιά, την κοιλίτσα και τις ρυτίδες είμαι εγώ.

Και τώρα πλέον ξέρω για ποιο λόγο θέλω να βλέπω τον 6 χρόνο κολλητό μου να γελάει με τα καραγκιοζιλικια μου. Για να μην φτάσει στα 43 του και αυτός και του λείψει αυτή η εικόνα. Χρόνια μου πολλά και ευτυχισμένα λοιπόν, σήμερα έκλεισα τα 43 και συνεχίζω να το ζω σαν μικρό παιδί! #happy43 ΥΓ: τραβά το δάκτυλο να ακούσεις το βατραχάκι».

«Όταν έκανα πρόταση γάμου έτρεμα από την αγωνία μου»

Πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Δανάης Μπάρκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του σύντροφο, Κρίστη Καθάργια το καλοκαίρι που πέρασε.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια δεν είχε πάρει χαμπάρι τι ετοίμαζε ο παρουσιαστής και όταν το κατάλαβε έκανε δέκα λεπτά να απαντήσει.

«Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έχει η γυναίκα μου από τον πρώην άντρα της. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορωνοϊό. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι.

Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλυ και την Τσίχλα. Έβαλα την κάμερα να γράφει και είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά.

Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει και αρχίζω να το ξετυλίγω.

Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκαν. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος. Πρώτα να ανοίξουν οι εκκλησίες. Μένουμε μαζί με την Κρίστη και τον γιο της, τον Άκη. Είναι 5,5 στα 6.

Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ μα ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι για να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Προφανώς θέλω να είναι χαρούμενη η γυναίκα μου. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.