«Έσκασαν» τα ευχάριστα! Παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

H Κρίστη Καθάργια του είπε το «ναι»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα! Παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια ανακοίνωσε πως παντρεύονται, με ένα πολύ τρυφερό βίντεο!

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την παρουσιάστρια και μοντέλο Νικολέττα Ράλλη, που πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Πλέον, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του και μάλιστα, αποφάσισε να κάνει μαζί της, το επόμενο βήμα. Της έκανε λοιπόν την πολυπόθητη πρόταση και εκείνη δέχτηκε!

Η Κρίστη Καθάργια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο βουτάει στην πισίνα μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Για ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις ».

Γιώργος Μαυρίδης: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο

Ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται πως έχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του και ο φακός τους συνέλαβε, σε κοινή έξοδο, σε τρυφερά τετ-α-τετ. Οι δύο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι και γι' αυτό διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Πάολα, ενώ στο πλευρό του στάθηκε η Κρίστη Καθάργια. Το αγαπημένο ζευγάρι βρισκόταν αγκαλιά όλη την ώρα, χωρίς να δίνουν σημασία στα φλας των φωτογράφων.

Η νυχτερινή ζωή έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξαναγεννιέται στη Θεσσαλονίκη και το κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα δείχνει να έχει πολύ κόσμο. Δείτε εδώ και την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μαγαζί της.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνέλαβε το ζευγάρι σε τρυφερές αγκαλιές!

Γιώργος Μαυρίδης Κρίστη ΚαθάργιαΓιώργος Μαυρίδης σύντροφος