"Αναστέναξε" η πίστα στο Teatro - Με συγκλονιστικό πράσινο μίνι η Πάολα

Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Την έπνιξαν λουλούδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια ακόμα λαμπερή εμφάνιση έκανε η Πάολα στην πίστα του Teatro το βράδυ της Δευτέρας κι αναστέναξαν οι πάντες που την παρακολουθώντας την να λικνίζεται μέσα στο πράσινο μίνι ολόσωμο φορμάκι της.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz και κάθε μα κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα την γεμίζουν με λουλούδια!

Δείτε φωτογραφίες από την συγκλονιστική εμφάνιση της Πάολα στο Teatro

Πάολα καυτή εμφάνιση στο Teatro

Πάολα Teatro

Σίστηκε το Teatro - Το συγκλονιστικό βίντεο της Πάολα από την πιο ανατριχιαστική στιγμή της βραδιάς

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από μια συγκλονιστική βραδιά στο Teatro δημοσίευσε η απίστευτη Πάολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πριν από λίγες ημέρες άνοιξαν οι πόρτες του Teatro και η Πάολα έχοντας πάντα δίπλα της τον εξίσου απίστευτο Κουρκούλη, κάθε φορά γεμίζει το μαγαζί!

Το συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παραπάνω είναι ένα πολύ ανατριχιαστικό στιγμιότυπο γιατί λέει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια τόσο εκείνης όσο και του κοινού της. Δείτε ποιο στο παρακάτω απόσπασμα:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό οι κάμερες είχαν πιάσει τον πρώην σύζυγο της Πάολα, Φώτη Ζορλοπίτη, με τη νέα του σχέση! Δείτε την κούκλα που έχει δίπλα του σε αυτές τις φωτογραφίες.