Επισπεύδουν τον γάμο τους Μαυρίδης και Καθάργια - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πού θα γίνει ο γάμος;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επισπεύδουν τον γάμο τους Μαυρίδης και Καθάργια - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Μία πολύ ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/5) στην εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να επισπεύσουν τον γάμο τους καθώς σε λίγες μέρες αναχωρούν για το Asia Express (δείτε εδώ ποια θα είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια).

To ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, ενώ ο τρόπος που αποφάσισε να κάνει πρόταση στην καλή του ο παρουσιαστής είναι απλά υπέροχος (δείτε εδώ πώς έγινε).

Πότε θα γίνει ο γάμος του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου λοιπόν, το ευτυχισμένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη, αυτή την Παρασκευή (6/5).

Αυτός θα παντρέψει την Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο παρουσιαστής έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον γάμο του με την καλή του.

«Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορωνοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορωνοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.