Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η τρυφερή φωτογραφία και το καυτό φιλί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η Κρίστη Καθάργια και ο Γιώργος Μαυρίδης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους κάνουν σχέδια για τον γάμο τους (δείτε εδώ την υπέροχη πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του ο παρουσιαστής).

Οι δυο τους αποφάσιασαν να γιορτάσουν την Ημέρα των Ερωτευμένων με πολύ ξεχωριστό τρόπο, ενώ η Κρίστη Καθάργια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Γιώργο Μαυρίδη και μοιράζονται ένα καυτό φιλί.

Η ανάρτηση της Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κρίστη Καθάργια, εννοώντας ότι τον αγαπάει κάθε μέρα και ότι δεν περιμένει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να του ευχηθεί.

Αυτός θα παντρέψει την Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο παρουσιαστής, που ες έκλεισε τα 43 του, έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον γάμο του με την καλή του.

«Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορωνοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορωνοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.